Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Τα τρία ζώδια που τα περιμένουν εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις

Published

on

mxi art id0A td1JBk unsplash 1 620x350.jpg

Μετά την Υπερπανσέληνο και τη Σεληνιακή έκλειψη, έχουμε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό αστρολογικό γεγονός, αλλά όχι για όλα τα ζώδια. Συγκεκριμένα, ο Ήλιος από την Παρθένο θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και αυτό σημαίνει πως θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις, αέρα ανανέωσης, καλές ανατροπές, αλλά και περισσότερη εύνοια και αισιοδοξία.

Την ευεργετική αυτή ενέργεια όμως, δεν θα την έχουν όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Τα τρία αυτά ζώδια θα μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά στις επιθυμίες τους και θα πάρουν σωστές αποφάσεις προχωρώντας σε οριστικές αλλαγές μιας και είναι μεταβατική περίοδος λόγω των εκλείψεων.

Γενικότερα είναι μια καλή στιγμή για να βγούμε από τη ρουτίνα και να πειραματιστούμε με καινούρια μονοπάτια που θα μας προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία. Είναι λοιπόν ευνοϊκές ημέρες για προσωπική ανάπτυξη και ανανέωση, αφού μας προσφέρεται η δυνατότητα να προχωρήσουμε σε επαναστατικές, αλλά θετικές αλλαγές στη ζωή μας με αυτοπεποίθηση και δημιουργική ενέργεια.

Ας δούμε πώς και ποια ζώδια θα ευνοηθούν πιο έντονα από το τρίγωνο Ήλιου με Ουρανό.

Ταύρος

Βρίσκεστε στο κέντρο της επιρροής, αφού ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας δίνει ελευθερία και όρεξη να αλλάξετε ό,τι πια δεν σας καλύπτει. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να δοκιμάσετε αλλαγές και για να επιχειρήσετε ρίσκα. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να φέρει απρόβλεπτες, αλλά ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή ή στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο Ήλιος από την Παρθένο ευνοεί τον ρομαντισμό και την απόλαυση της ζωής, ενώ ο Ουρανός στο ζώδιό σας φέρνει το στοιχείο της έκπληξης. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον με έναν απρόβλεπτο τρόπο ή να αναζωογονήσετε μια υπάρχουσα σχέση με νέες, συναρπαστικές εμπειρίες.

Advertisement

Παρθένος

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας βοηθά να εκφραστείτε με περισσότερη ελευθερία. Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να λάμψετε, να αισθανθείτε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Αυτή η όψη σάς ενθαρρύνει να ακολουθήσετε νέους δρόμους και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικές ευκαιρίες για ταξίδια ή γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Είστε πιο ανοιχτοί στην αλλαγή και στην εξερεύνηση του αγνώστου, γεγονός που σας κάνει πιο ελκυστικούς και δυναμικούς στις σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Είναι μια πολύ δημιουργική και θετική όψη και για εσάς τους Αιγόκερους, καθώς καλείστε να αναπτυχθείτε, να διασκεδάσετε και να ζήσετε εμπειρίες που μπορεί να επιθυμούσατε για καιρό. Ο Ήλιος στην Παρθένο συνδέεται με την επέκταση των οριζόντων, τη φιλοσοφία, τα ταξίδια και την πνευματική αναζήτηση, ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο αφορά τη δημιουργικότητα, την αγάπη, τον ρομαντισμό και τα παιδιά. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην καθημερινότητά σας δραστηριότητες που σας δίνουν νόημα και σας γεμίζουν συναισθηματικά. Ακόμη, είναι μια ιδανική στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με ειλικρίνεια και πάθος, ενώ ταυτόχρονα να εξερευνήσετε νέους τρόπους αυτοέκφρασης και απόλαυσης της ζωής.

* Πηγή: Grace

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο