Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

«Στη Μαρία βλέπω πολύ τον πατέρα της»: Η Άντζελα Γκερέκου για την κόρη της και τον Τόλη Βοσκόπουλο

Published

on

6Z3A9885 620x350.jpg

Γνωστή τόσο από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, όσο και από την πολιτική της πορεία. Από τις πλέον δραστήριες γυναίκες, η Άντζελα Γκερέκου έχει μάθει πάντα να μιλάει ανοιχτά και ειλικρινά. Κάτι που έκανε και το πρωί της Πέμπτης, όταν βρέθηκε στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA, όπου μίλησε για την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, την απόφασή της να σπουδάσει στο θέατρο Τέχνης αλλά και τη σχέση της με τον πατέρα της Τόλη Βοσκόπουλο.

«Στη Μαρία βλέπω πολύ τον μπαμπά της. Του μοιάζει και εξωτερικά, αλλά και σε σημεία του χαρακτήρα του, στη φαντασία του, στη δημιουργικότητα, την εσωτερική δύναμη. Ο Τόλης ήταν τόσο δυνατός εσωτερικά όσο κι αν ήταν συναισθηματικός. Έτσι και η Μαρία, νομίζω έχει αυτό το κράμα» είπε η Άντζελα Γκερέκου, ενώ συμπλήρωσε πως από εκείνη έχει πάρει «την επιμονή και το πείσμα μου».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση ανάμεσα σε κόρη και πατέρα. «Η Μαρία είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Τόλη, τον άκουγε. Είναι σαν οδηγός μέσα στο μυαλό της. Είναι μία νέα γυναίκα 23 χρονών, οπότε όλα αυτά που την αφορούν μπορεί να τα αναλύσει εκείνη την κατάλληλη στιγμή» τόνισε.

Για την «Γη της Ελιάς»

Φυσικά, η Άντζελα Γκερέκου ρωτήθηκε και για τον ρόλο της στη σειρά «Γη της Ελιάς», ο 4ος κύκλος της οποίας κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο MEGA.

«Η Αθηνά είναι μία γυναίκα που παρ’ όλες τις δυσκολίες και τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή της, στέκεται ξανά και ξανά στα πόδια της. Είναι μία δυναμική γυναίκα, που δεν έχει χάσει την ανθρωπιά της» είπε η Άντζελα Γκερέκου και συμπλήρωσε: «Της συγχώρεσα πολλά από αυτά που έκανε στο παρελθόν όταν έμαθα τα τραύματά της».

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο