Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Γιάννης Λάτσιος: Πώς σχολίασε τις τηλεοπτικές πρεμιέρες από τη Μύκονο

Published

on

giannis1 620x350.jpg

Στην Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Γιάννης Λάτσιος.

Ο ισχυρός άνδρας των media επέλεξε το νησί των Ανέμων για μια μικρή απόδραση. Ο Γιάννης Λάτσιος αγαπά την Μύκονο αν και έχει αρκετά χρόνια να την επισκεφθεί.

Τι λέει για τις πρεμιέρες

Ο ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Νίκος Κουρούμαλος τον συνάντησε κατά την διάρκεια της βόλτας του μαζί με έναν φίλο του στα Ματογιάννια και τον ρώτησε αν είδε τις πρεμιέρες των εκπομπών με εκείνον να απαντά αρνητικά αφού, όπως είπε, βρίσκεται σε διακοπές, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να τον δούμε σε κάποια εκπομπή.

Η μεγάλη διαδρομή στην τηλεόραση

Ο Γιάννης Λάτσιος από το 1994 μέχρι σήμερα έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε τέσσερις μεγάλους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Mega, Alpha, Open) και είναι ο ιθύνων νους πρωτοποριακών προγραμμάτων που σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στην εγχώρια μικρή οθόνη, ενώ έδωσε το πράσινο φως για τη δημιουργία ποιοτικών σειρών μυθοπλασίας.

Advertisement

Λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι ο Γιάννης Λάτσιος βρέθηκε στην Τήνο όπου έκανε κάποιες μέρες διακοπές μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Τα επαγγελματικά πλάνα για τη νέα σεζόν

Ο Γιάννης Λάτσιος δεν έχει ακόμα κάνει γνωστές τις επαγγελματικές προθέσεις του για το ποιο κανάλι θα είναι αυτό που θα συνεργαστεί.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο