Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Μαρία Σολωμού: «Με ξεφτίλισαν τα μεσημεριανά για τους συντρόφους μου»

Published

on

SOLOMOU 1024x692 1024x692 620x350.jpg

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε προσκεκλημένη στο sex Podcast και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει για την προσωπική της ζωή στο παρελθόν, καθώς και τους συντρόφους της.

Ποιος είναι ο λόγος που δεν δίνει πλέον συνεντεύξεις

«Το podcast το έχουν ξεσκίσει. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πραγματικά γιατί δεν μπορώ να ταράζομαι και σταμάτησα να βγαίνω

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω την εντύπωση ότι φταίω και για αυτό. Αρχικά, δεν ήξεραν τι είναι, νόμιζαν ότι έβγαινα εγώ και σχολίαζαν ότι έχω μια εκπομπή και λέω «σήμερα θα μιλήσω για τον Κώστα». Θεωρούσαν ότι μιλάω μόνη μου και λέω τα γκομενικά μου». στις τηλεοράσεις να δίνω συνεντεύξεις, τα λέω στο YouTube και ξαφνικά, έχει γίνει τεράστια μόδα να τα παίρνουν και να τα βάζουν στο πρωινό», είπε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση για τους τρεις συντρόφους και πώς σχολιάστηκε

«Όταν είχα βγει κι είχα πει, επειδή είχα ένα αντίστοιχο γράμμα, «σιγά ρε παιδιά, κι εγώ στα 19 μου είχα τρεις συντρόφους», βγήκε τότε ένας πολύ συγκεκριμένος αγαπημένος παρουσιαστής κι έλεγε «αν εγώ έβγαινα κι έλεγα αυτό, θα πέφτατε πάνω μου, είναι δυνατόν γυναίκα να βγει και να πει αυτό;». Με ξεφτίλισαν αυτά τα μεσημεριανά.

Advertisement

Μετά βγήκαν τα γυναικεία sites και με υποστήριξαν. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά. Εγώ δεν τα είχα δει. Τόλμησα να πω ότι μια γυναίκα δικαιούται και μπορεί και αυτή να έχει 3 και 4 συντρόφους. Δεν κατάλαβα; Και βέβαια μπορώ, αλλά γιατί βγαίνεις και το λες; Αυτό είναι από πίσω από την αντρίλα της μεσημεριανής ζώνης», είπε κλείνοντας.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο