Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Τα ζώδια σήμερα: Αστρονομικά καλά

Published

on

hope 620x350.jpg

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Η Σελήνη, μία ημέρα μετά την έκλειψη του μήνα είναι στο δικό σου ζώδιο Κριέ, τονίζοντας άμεσα τις προσωπικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες. Η Πέμπτη βέβαια μπορεί να έχει κάποιες στιγμές έντασης με δικά σου άτομα ή/και συνεργάτες. Παρόλα αυτά, η θετική όψη του εξάγωνου της Σελήνης με τον Δία, σήμερα, σου προσφέρει μια ευκαιρία να επαναφέρεις την ισορροπία στη ζωή σου μέσα από μια αισιόδοξη οπτική.

Στα θετικά: Ανοίγουν νέες πόρτες από σήμερα για εσένα, Κριέ μου. Επαγγελματικά και ερωτικά είσαι έτοιμος να εξερευνήσεις νέες περιπέτειες και τα άστρα θα σε δικαιώσουν.

Στα αρνητικά: Μπορεί να έχεις κάποιες διαφωνίες με το σύντροφό σου λόγω του ότι θα θελήσεις να δώσεις περισσότερη προσοχή στον εαυτό σου κι όχι στους άλλους σήμερα κι ίσως σε κάποιους, που έχουν καλομάθει, κακοφανεί.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, η Σελήνη στον Κριό σου αποκαλύπτει όσα κρύβονται στο υποσυνείδητό σου και σε κάνει να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο περισσότερο. Από σήμερα ξεκινούν για εσένα μέρες προόδου στα οικονομικά σου.

Advertisement

Στα θετικά: Αν καταφέρεις να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου θα μπορέσεις να δεις την αλήθεια σε σχέση με τα ερωτικά σου, αλλά και να προστατεύσεις την αυτοπεποίθησή σου που βάλλεται.

Στα αρνητικά: Έχεις αυξημένο στρες στα επαγγελματικά, καθώς οι υποχρεώσεις σου φαίνονται βουνό. Υπομονή.

Δίδυμος

Δίδυμε, η Σελήνη στον Κριό, σήμερα Πέμπτη, ενεργοποιεί σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την κοινωνικοποίησή σου. Κανονίζεις εξόδους και περνάς όμορφα. Βέβαια η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη σε βάζει σε μια κατάσταση εσωτερικής διαμάχης, καθώς αισθάνεσαι πως οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις και φιλοδοξίες δε συνάδουν και πολύ με τα επαγγελματικά σου πλάνα.

Στα θετικά: Καταλαβαίνεις πως το τελευταίο διάστημα το σύμπαν σου έχει προσφέρει ανθρώπους που είναι πιο υποστηρικτικοί και ενθαρρυντικοί από οτιδήποτε γνώριζες ως τώρα, ενώ αισθάνεσαι πως πρώτη φορά σε καταλαβαίνουν πραγματικά.

Στα αρνητικά: Νιώθεις πως έχεις χάσει τις προτεραιότητές σου ή μάλλον δεν ξέρεις ακριβώς ποιες είναι.

Advertisement

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη στον Κριό σε κάνει να ασχολείσαι με την επαγγελματική σου ζωή και τις φιλοδοξίες σου. Βέβαια η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις που θα προκύψουν  λόγω των  επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και της προσωπικής σου ζωής.

Στα θετικά: Βρίσκεις λύσεις και κάνεις ουσιαστικά βήματα προς την επαγγελματική σου επιτυχία, ακόμη και αν οι συνθήκες φαντάζουν απαιτητικές.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι πως δεν έχεις αρκετό χρόνο έτσι ώστε να τον μοιράσεις ισάξια και εσένα και στους αγαπημένους σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Σελήνη στον Κριό, σήμερα Πέμπτη, ενεργοποιεί τη δίψα σου για γνώση, περιπέτεια και προσωπική ανάπτυξη. Από σήμερα ξεκινά μια περίοδος που είναι ιδανική για να εξερευνήσεις νέα μέρη και ορίζοντες- και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Στα θετικά: Κάνεις θαρραλέα βήματα για να βελτιώσεις την αισθηματική ζωή σου. Πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο σήμερα ή αν ήδη το γνωρίζεις να έρθετε πιο κοντά.

Advertisement

Στα αρνητικά: Κάποιες πρακτικές ανάγκες της καθημερινότητας αισθάνεσαι πως σε περιορίζουν. Αν κάνεις λίγη υπομονή θα ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια ένα-ένα.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να εξετάσεις ζητήματα που αφορούν τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Επιπλέον, μια κάποια ένταση θα έχεις να αντιμετωπίσεις γύρω από οικονομικά θέματα ή ζητήματα κοινών πόρων, κάτι που ίσως προκαλέσει διαφωνίες με συνεργάτες ή συντρόφους.

Στα θετικά: Η μέρα είναι κατάλληλη για να βρεις πρωτοποριακές διεξόδους στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Αναδύονται φόβοι  και υποσυνείδητες ανασφάλειες σου κι έτσι ενδέχεται να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στον Κριό φέρνει έντονη ενέργεια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, εστιάζοντας σε ζητήματα που αφορούν τον σύντροφό σου ή στενές συνεργασίες. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια υποβόσκουσες διαφορές που δεν είχε παρατηρήσει προηγουμένως με κάποιον από τους συναδέλφους σου.

Advertisement

Στα θετικά: Σήμερα καταφέρνεις να επιφέρεις ισορροπία στις συνεργασίες σου.

Στα αρνητικά: Στα ερωτικά σου η επικοινωνία σου με το ταίρι σου θα είναι κάπως έντονη, ενώ μάλλον θα δείτε πως καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με έναν πιο ξεκάθαρο κι ευθύ τρόπο.

Σκορπιός

Καλέ μου Σκορπιέ, μια κάποια ασυνεννοησία επικρατεί στα προσωπικά σου, πράγμα που αναπαράγει ανισορροπίες στη σχέση σου. Από την άλλη, στα επαγγελματικά σου θα αισθανθείς μια κάποια ίντριγκα να εγείρεται γύρω από το πρόσωπό σου.

Στα θετικά: Η λίμπιντός σου παραμένει αυξημένη και σήμερα και παρά το συναισθηματικό rollercoaster που περνάς φροντίζεις να περάσεις όσο πιο όμορφες στιγμές μπορείς με το ταίρι σου.

Στα αρνητικά: Στα εργασιακά σου παραμένεις πολύ πιεσμένος.

Advertisement

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί τη δημιουργικότητά σου και την ανάγκη σου να εκφραστείς. Στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα βρίσκονται και πάλι το ταίρι σου, το σπίτι σου, τα παιδιά, τα κατοικίδιά σου και ό,τι άλλο τέλοσπάντων έχεις. Προσπαθείς να εξισορροπήσεις τις δικές τους και τις δικές σου ανάγκες και να μην αδικήσεις κανέναν.

Στα θετικά: Τα ερωτικά σου πάνε συναρπαστικά και η διάθεση σου είναι καλύτερη από ποτέ. Θα περάσεις πάρα πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Στα επαγγελματικά σου, επίσης, οι δρόμοι είναι ορθάνοιχτοι για να εξερευνήσεις μονοπάτια που δίσταζες.

Στα αρνητικά: Δεν έχεις, καλέ μου Τοξότη, σήμερα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη στον Κριό φέρνει ένταση και ενέργεια σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σου. Η Πέμπτη σε καλεί να δείξεις συμπόνια σε όσους αγαπάς και να επικοινωνήσεις μαζί τους ανοιχτά.

Στα θετικά: Αν επικοινωνήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους με ηρεμία και ειλικρίνεια θα βρεις τρόπους να βρεθεί ξανά ισορροπία.

Advertisement

Στα αρνητικά: Η ανασφάλεια που αισθάνεσαι σε επηρεάζει άμεσα στο βαθμό που αρνείσαι να εξελιχθείς όσο χρειάζεται.

Υδροχόος

Σήμερα Πέμπτη, Υδροχόε, η Σελήνη στον Κριό φέρνει έντονη ενέργεια στην επικοινωνία σου και στις σχέσεις σου με τον κοντινό σου περίγυρο. Θα παρατηρήσεις μια ένταση στην επικοινωνία σου, αλλά οι πληροφορίες που θα πάρεις θα σε εξιτάρουν.

Στα θετικά: Τα ερωτικά σου θα πάνε καλά σήμερα. Θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα φλερτάρεις ικι έτσι θα ανανεωθείς.

Στα αρνητικά: Θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι.

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα, Ιχθύ μου, σε βρίσκει να αναζητάς νέες πηγές εισοδήματος και να αναζητάς οικονομική πρόοδο με κάθε πιθανό τρόπο. Παρά τους προβληματισμούς που προκύπτουν μέσα στην ημέρα, θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά.

Advertisement

Στα θετικά: Αναζητάς στιγμές πάθους που θα τις βρεις.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι ότι ο χρόνος σε κυνηγά και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όσα θες. Κι αύριο μέρα είναι. Μην πιέζεσαι περισσότερο από όσο αντέχεις.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο