Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνάκι: Η στιγμή που οι διαρρήκτες εισβάλλουν στο ατελιέ του σχεδιαστή Ερωτόκριτου

Published

on

Capture 174 620x350.jpg

Σοκ έχει προκαλέσει η διάρρηξη στο ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Ερωτόκριτου στο Κολωνάκι. Το περιστατικό συνέβη στις 03.50 τα ξημερώματα όταν δύο άνδρες, προσπάθησαν να παραβιάσουν την σιδερένια πόρτα.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο δράστες, που φορούν άσπρα ρούχα κι έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, να προσπαθούν να παραβιάσουν μια σιδερένια πόρτα, προκειμένου να εισέλθουν στο ατελιέ – σπίτι του σχεδιαστή Ερωτόκριτου στο Κολωνάκι.

Τι ανέφερε ο σχεδιαστής

Μιλώντας στο , ο σχεδιαστής ανέφερε «Άκουσα θόρυβο την ώρα που έσπασαν τη πόρτα του ατελιέ και ξυπνάω. Σηκώνομαι όρθιος και όταν έσπασαν τη δεύτερη πόρτα βρίσκομαι αντιμέτωπος με τους δύο ληστές. Με τον ένα κοιταχτήκαμε στα μάτια και του έκανα ασυναίσθητα ‘φύγε’. Μου λέει ‘λεφτά και χρυσά’», είπε ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος.

Μετά από λίγη ώρα, οι διαρρήκτες κατάφεραν, να εισβάλουν στο ατελιέ και στην συνέχεια πηγαίνουν στο σπίτι του σχεδιαστή, το οποίο βρίσκεται από πάνω. Εκεί, έρχονται αντιμέτωποι με τον σχεδιαστή, και μετά από απειλές καταφέρνουν να τού αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Όπως είπε ο σχεδιαστής, οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Βέβαια, οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει και την διαφυγή των δύο δραστών, με τους δύο άνδρες να κατεβαίνουν τις σκάλες και να εξαφανίζονται.

Advertisement

Δείτε το βίντεο της διάρρηξης στο ατελιέ

Η ανάρτηση του στο Facebook

Μάλιστα, ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος κατέφυγε στο προφίλ του στο Facebook για την περιπέτεια που βίωσε. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δεν τρόμαξε αλλά χειρίστηκε το περιστατικό με μεγάλη ψυχραιμία.

Βίντεο: Ο Ερωτόκριτος περιγράφει όσα συνέβησαν όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους δύο ληστές

«Ληστεία στο σπίτι μου τώρα. Το να έρθεις αντιμέτωπος με 2 ληστές με όπλα που έχουν μπει σπίτι σου στις 3μιση ώρα το πρωί και αυτό ακόμη είναι θέμα οπτικής πώς θα το δεις. Πραγματικά νιώθω ευγνωμοσύνη που χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους συνειδητοποίησα ότι ακόμη και σε αυτή τη συνθήκη μπορείς να είσαι στην αφοβία και συμπόνια.

Η Ελλάδα μας και οι δημόσιοι λειτουργοί της. Χρειαζόμαστε ενεργούς πολίτες και μια επανεκκίνηση του Δικαίου απ’ την αγανάκτηση των πολιτών στην ανάκτηση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών μας. Με ισονομία» γράφει στην ανάρτησή του ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο