Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Κουτσούμπας: Το ζεϊμπέκικο στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Published

on

dimitris koutsoubas new 620x350.jpg

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, χόρεψε έναν ζεϊμπέκικο στο 50ό Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας χόρεψε το λαοφιλές άσμα «Στο κελί 33».

Ο επικεφαλής του κόμματος δέχτηκε βροχή επευφημιών από τους συντρόφους και τους φίλους που διασκέδαζαν μαζί του, σε ακόμη ένα Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» που χαρίζει μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες του. «Αυτοί ήμαστε, πολεμάμε και χορεύουμε», τόνισε ο ίδιος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κουτσούμπας χορεύει τον αγαπημένο του χορό σε εκδήλωση που εμπεριέχει διασκέδαση. Παράλληλα, βέβαια, το Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» αποτελεί μιαν όαση πολιτισμού, συνάντησης και ζύμωσης μεταξύ ανθρώπων που πορεύονται τον δρόμο της πρωτοπορίας.

Όσον αφορά στη στη σημερινή (18/9) επίσκεψή του στο 50ό Φεστιβάλ ΚΝΕ στο – «Οδηγητή» στο Πάρκο Τρίτση, μαζί με τον κ. Κουτσούμπα είναι ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής και ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας περιηγήθηκε στην Κεντρική Έκθεση του Φεστιβάλ. Στάθηκε στα ντοκουμέντα και τις φωτογραφίες που εκτίθενται, αναγνωρίζοντας σε αυτές συντρόφους και στιγμές που μοιράστηκαν στη μακρόχρονη δράση της οργάνωσης, σταθμοί της οποίας αποτελούσαν τα Φεστιβάλ της.

Advertisement

Νωρίτερα σήμερα, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Β’ Πειραιά του ΚΚΕ, καθώς και ο Ηρακλής Ευαγγελινός, γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Πειραιά της ΚΝΕ, κατέθεσαν λουλούδια στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας είχε θερμή συνάντηση με τους Chris Smalls, πρόεδρο του Συνδικάτου εργαζομένων στην «Amazon» (Amazon Labor Union), Olivier Mateu, Γενικό Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Περιφέρειας Bouches-du-Rhone και Suzan Tayseer Salam, πρόεδρο της Ένωσης Παλαιστινιακών Συνδικάτων της Ιερουσαλήμ.

Οι τρεις συνδικαλιστές έχουν έρθει στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Αύριο, θα μιλήσουν στην εκδήλωση-συζήτηση: «Σε έναν κόσμο που φλέγεται, νικητές θα είναι οι λαοί!».

Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ για την εργατική-συνδικαλιστική δουλειά και ο Άγγελος Θωμόπουλος, μέλος της Φοιτητικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ και πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών ΕΜΠ.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο