Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Άφαντος ο άνδρας που πέταξε τις χειροβομβίδες στο Κερατσίνι

Published

on

6297741 620x350.jpg

Τον άνδρα που πέταξε το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες και το περίστροφο, έπειτα από την καταδίωξη στο Κερατσίνι εξακολουθούν να αναζητούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση μετά την ανεύρεση του πολεμικού υλικού.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες σε σπίτια συγγενών και φίλων, καθώς και σε μέρη που σύχναζε για τον εντοπισμό του, ωστόσο ο άνδρας εξακολουθεί να κρύβεται, με σκοπό να παρέλθει το αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί αναζητούν το πρόσωπο του οποίου η αστυνομική ταυτότητα ήταν μέσα στο τσαντάκι με τις χειροβομβίδες και το περίστροφο.

Πρόκειται για πρόσωπο γνωστό στις Αρχές, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη.

Ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τον οδηγό της μηχανής, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να αξιοποιήσουν το οπτικό υλικό από την περιοχή.

Advertisement

Γιατί είχαν πάνω τους τις χειροβομβίδες

Αν και αρχικά οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι οι δύο άνδρες επρόκειτο να προχωρήσουν σε κάποια επίθεση εναντίον στόχου, οι μέχρι στιγμής έρευνες δεν επιβεβαιώνουν το σενάριο αυτό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο άνδρες είχαν το ρόλο του «μεταφορέα» του οπλισμού και δεν θα έκαναν οι ίδιοι χρήση των χειροβομβίδων και του όπλου.

Οι αστυνομικοί εκτιμούς ότι οι δύο ήταν «μεσάζοντες» είτε για την παράδοση του οπλισμού σε τρίτο πρόσωπο ή ότι είχαν παραλάβει από κάπου τον οπλισμό με σκοπό να τον κρύψουν.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο