Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Παππάς στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου – Αλλαγές στην ΚΟ από Κασσελάκη

Published

on

5636 1 1 1 620x350.jpg

Σενάρια ότι απομακρύνεται από πρόεδρος της ΚΟ ο Σωκράτης Φάμελλος, και πως θα ανακοινωθεί σήμερα ο αντικαταστάτης, κυκλοφορούν σε δημοσιογραφικά και πολιτικά πηγαδάκια.

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, τα σενάρια φούντωναν και τελικά φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα ανακοινώσει στη συνεδρίαση της ΚΟ αλλαγές.

Μεταξύ αυτών είναι η αλλαγή του επικεφαλής της ΚΟ και αναμένεται να πάει ο Νίκος Παππας στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου.

Ο κ. Κασσελάκης ενδέχεται να ανακοινώσει αλλαγές στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους οι οποίοι από το 2023 είναι οι: Νίκος Παππάς, Διονύσης Καλαματιανός και  Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Η συνεδρίαση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και θα γίνει παρουσία του προέδρου, αν και με απόσταση. Μέσω Zoοm, και από την Κρήτη όπου βρίσκεται, θα τοποθετηθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα, την αμφισβήτηση από τους “87” και φυσικά από την πρόταση μορφής που προετοιμάζει ο Παύλος Πολάκης.

Advertisement

Ο κ. Κασσελάκης θα ανοίξει τα χαρτιά του για την αμφισβήτηση που δέχεται από μερίδα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο χρόνος αναμένεται πυκνός σε εξελίξεις και βασανιστικός με έντονες παρασκηνιακές συζητήσεις και ζυμώσεις, προκειμένου να διαμορφωθούν συμμαχίες, να κλείσουν ίσως «συμφωνίες» για αλλαγή «στρατοπέδου» ώστε να περάσει η πρόταση μομφής κατά της ηγεσίας, καθώς και να βρεθεί ο «αντίπαλος» – όπως χαρακτηριστικά είχε πει ο ίδιος ο Κασσελάκης-  που θα κατεβάσει απέναντί του το λεγόμενο κίνημα των «87», ανεξαρτήτως των κινήσεων του Παύλου Πολάκη.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο