Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Ξεκινά ο δεύτερος γύρος, προειδοποιεί ο Κολυδάς – Χάρτης με τις περιοχές που κινδυνευουν

Published

on

FotoJet 2 620x350.jpg

Για «δεύτερο γύρο» κακοκαιρίας κάνει λόγο ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κακοκαιρία αφορά τις βορειοδυτικές περιοχές της χώρας, με τον κ. Κολυδά να εφιστά την προσοχή των πολιτών.

Για έντονα καιρικά φαινόμενα στις περιοχές τους ειδοποιήθηκαν οι κάτοικοι της Πάτρας της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας με μήνυμα από το 112

Παράλληλα αναφέρει ότι ο όγκος του νερού ανά εξάωρο δεν είναι ιδιαίτερα υψηλός, σύμφωνα με τις προβλέψεις, για το διήμερο που θα διαρκέσει η κακοκαιρία, ωστόσο χρειάζεται προσοχή καθώς τα φαινόμενα τοπικά θα είναι ραγδαία.

Μήνυμα 112 σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα και Ιθάκη

Για έντονα καιρικά φαινόμενα στις περιοχές τους ειδοποιήθηκαν οι κάτοικοι της Πάτρας της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας με μήνυμα από το 112.

Advertisement

Η προειδοποίηση αναφέρει ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν έως αύριο Τρίτη (20/08) τις προμεσημβρινές ώρες.

Προειδοποιητικό μήνυμα, μέσω του 112, για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα περίπου στις 12:15 κάτοικοι της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με το προειδοποιητικό μήνυμα, προβλέπονται έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι αύριο τις προμεσημβρινές ώρες, ενώ παράλληλα καλούνται οι πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Το μήνυμα από το 112

Προβλήματα από την κακοκαιρία παρουσιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη με πτώσεις δέντρων που προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα αλλά και στα Ιωάννινα με πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις σε καλλιέργειες.

Advertisement



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο