Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Η πρώην του Liam Payne τον «καίει» για τα σχόλιά του – «Είναι τοξικός»

Published

on

liam payne 620x350.jpg

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του τραγουδιστή Liam Payne, Maya Henry, δεν εκπλήσσεται που τον βλέπει να εκτοξεύει σεξιστικά σχόλια για την τωρινή σύντροφό του.

Η Maya Henry μάλιστα κατηγορεί τον Liam Payne ως τοξικό άνθρωπο. Ήταν αρραβωνιασμένη μαζί του για 10 μήνες πριν αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2021.

Η συμπεριφορά του πρώην τραγουδιστή των One Direction Liam Payne σε πρόσφατη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη σύντροφό του Kate Cassidy είναι απλώς, όπως σημειώνει η πρώην σύντροφός του, η κορυφή του παγόβουνου.

Υποστηρίζει μάλιστα πως έχει ακούσει χειρότερα πράγματα από το στόμα του για τις γυναίκες. Το μοντέλο αναφέρεται στο βίντεο του Liam Payne με την Kate να επιδεικνύουν τις εμφανίσεις τους μπροστά σε έναν καθρέφτη.

Συμπάσχει για τη σύντροφό του

Ο τραγουδιστής τότε ακούγεται να λέει «είσαι ωραία, ωραία και καλυμμένη… για μια φορά». Η πρώην του στηρίζει την Kate επειδή και η ίδια έχει ζήσει από πρώτο χέρι το τοξικό περιβάλλον στο οποίο ζει αυτή τη στιγμή.

Advertisement

Από την πλευρά της, η Kate αναφέρει πως είπε στον Liam Payne να κάνει ένα σχόλιο για το γεγονός ότι φοράει περισσότερα ρούχα από ό,τι συνήθως και επιμένει ότι ο τραγουδιστής δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις.

Η Maya είχε γράψει ένα βιβλίο με τίτλο «Looking Forward» μετά τον χωρισμό της από τον Liam Payne. Το στόρι αφορούσε ένα μοντέλο που ερωτεύεται έναν ποπ σταρ και στη συνέχεια κάνει άμβλωση, υφίσταται κακοποίηση, αυτοτραυματίζεται και έχει διατροφικές διαταραχές. Υποστηρίζει μάλιστα ότι το βιβλίο είναι εμπνευσμένο από τη σχέση της με τον Liam Payne.

«Ελπίζω ότι η κοινοποίηση μερικών από αυτά θα βοηθήσει άλλους να συνειδητοποιήσουν ότι δεν χρειάζεται να ανεχθείς καμία μορφή μισογυνισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά, θέλοντας η Kate να διαβάσει το βιβλίο της.

«Μια τοξική σχέση είναι μια τοξική σχέση, ανεξάρτητα από το πόσο διάσημος είναι ο σύντροφός σου» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο