Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

MEDIA

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης σε χαλαρές στιγμές στην Κρήτη

Published

on

despoina vandi vasilis mpismpikis 1 620x350.jpg

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μοιράζονται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Κρήτη με αφορμή τις συναυλίες της Δέσποινας Βανδή και αποφάσισαν να παρατείνουν την παραμονή τους στο αγαπημένο τους νησί.

Αναρτούν συχνά φωτογραφίες και βίντεο στα social media, τόσο από τα μέρη που επισκέπτονται, όσο και από την καθημερινότητά τους.

Χαλαρές στιγμές στην Κρήτη για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Αυτή τη φορά, ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με δύο φίλους τους.

Σε αυτό, μάλλον το ζευγάρι φωτογραφήθηκε λίγο μετά τη βουτιά του στη θάλασσα, αφού φορούν κι οι δύο τα μαγιό τους και μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω τους.

Advertisement

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται χαμογελαστή και εντελώς άβαφη να ποζάρει δίπλα στην παρέα της και τον αγαπημένο της, ενώ στα χέρια της κρατάει έναν δίσκο με φαγητό.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη και βρίσκουν την ευτυχία στα απλά πράγματα της ζωής.

Έχοντας ένα κενό από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός επέλεξαν την Κρήτη για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της, η Δέσποινα Βανδή είχε εκφράσει την αγάπη τους για το νησί της Κρήτης.

Advertisement

«Αγαπάμε την Κρήτη και οι δυο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία, ήσυχη, ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο-Γιώργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!» είχε γράψει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο