Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

MEDIA

Μαρίνα Σάττι: Έβαλε δωρεάν στη συναυλία της παιδιά που δεν είχαν να πληρώσουν εισιτήριο και έγινε viral

Published

on

marina satti 620x350.jpg

«Πόσο θεάρα. Προσκυνώ». Με αυτήν και με ακόμα περισσότερες ανάλογες αναρτήσεις υποδέχθηκαν τα social media την κίνηση της Μαρίνας Σάττι να βάλει δωρεάν στη συναυλία της μια παρέα παιδιών που δεν είχαν χρήματα για να πληρώσουν το εισιτήριο.

Σε ένα βίντεο που «ανέβηκε» στο TikTok δείχνει την ελληνίδα τραγουδίστρια να έχει πιάσει κουβέντα με μια παρέα παιδιών και να τους ρωτάει γιατί δεν μπαίνουν στο συναυλιακό χώρο. Όταν εκείνα τους εξηγούν ότι δεν είχαν τα χρήματα για να πληρώσουν το εισιτήριο, ζητάει από την ομάδα σεκιούριτι να τα αφήσει να μπουν δωρεάν και να δουν το live της.

Όπως ήταν φυσικά η παρέα άρχισε να ουρλιάζει από την χαρά της, ενώ στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok μια κοπέλα την ευχαριστεί, γράφοντάς της: «είσαι η καλύτερη σε ευχαριστώ πάρα πολύ σε αγαπώ».

@eugenia.pehlivani8 @SATTI ♬ πρωτότυπος ήχος – Eugenia Pehlivanidou

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρίνα Σάττι τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας στα social media. Η νεαρή τραγουδίστρια δείχνει ότι φέτος είναι η χρονιά της, καθώς από τη συμμετοχή της στη Eurovision και μετά, κάθε της κίνηση γίνεται viral.

Πριν από λίγες εβδομάδες συγκίνησε τους πάντες με την κυκλοφορία του κομματιού «Αχ θάλασσα». Όπως έγινε γνωστό, το τραγούδι το αφιέρωσε στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή αλλά και στους πρόσφυγες που πέθαναν στην Μεσόγειο, στην προσπάθειά τους να τη διασχίσουν για ένα καλύτερο αύριο.

Μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι συνεργάζεται με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων, ενώ τα έσοδα από το video clip του «Αχ θάλασσα» θα δοθούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Advertisement



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο