Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Η Μπιάνκα Σενσόρι το τερμάτισε – Εμφάνιση με μικροσκοπικό μπικίνι

Published

on

kanye west 620x350.jpg

Μια ακόμα φορά που η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι, επέλεξε με την εμφάνισή της να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και να προκαλέσει τον σχολιασμό της στα social media και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η Μπιάνκα Σενσόρι άφησε και πάλι ελάχιστα στη φαντασία σε έξοδο με τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ.

Το λαμπερό ζευγάρι απαθανατίστηκε στο Λος Άντζελες κατά την έξοδό του στον κινηματογράφο προκειμένου να δουν το «A Quiet Place: Day One».

Η 29χρονη Μπιάνκα Σενσόρι επέλεξε να φορέσει ένα μικροσκοπικό ασημένιο τοπ μπικίνι, συνδυάζοντάς το με μπεζ κοντό σορτσάκι, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα καπέλο.

Ο 47χρονος σύζυγός της Κάνιε Γουέστ επέλεξε ένα πιο συμβατικό και casual look, επιλέγοντας μια μαύρη βερμούδα και ένα γκρι φούτερ με κουκούλα.

Η Μπιάνκα Σενσόρι κρατούσε τον διάσημο ράπερ από το χέρι καθώς περπατούσαν για να μπουν στην αίθουσα του κινηματογράφου.

Αποκαλύψεις για τον Κάνιε Γουέστ

Η έξοδος για το ζευγάρι έρχεται μετά τις αποκαλύψεις του 22χρονου μοντέλου Mikaela Lafuente πως ο Κάνιε Γουέστ της ζήτησε να περάσουν χρόνο μαζί παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος.

«Το μήνυμα ήταν πολύ περίεργο καθώς δεν του είχα μιλήσει ποτέ ούτε τον είχα συναντήσει ξανά» σημείωσε η Mikaela Lafuente σε ένα μήνυμα που έχει πλέον διαγράψει από τα social media.

Advertisement

«Δεν νομίζω ότι είναι αποδεκτό να στέλνεις μηνύματα σε άλλες γυναίκες όταν είσαι παντρεμένος. Δεν είναι αποδεκτό» υπογράμμισε το νεαρό μοντέλο, με τον Κάνιε Γουέστ να τηρεί σιγή ιχθύος.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο