Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ο Έλον Μασκ εκφράζει την στήριξή του στον Τραμπ για την απόπειρα εναντίον του

Published

on

trump 1 620x350.jpg

Στιγμές μετά από αυτό που φαίνεται ως μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ, ο Έλον Μασκ με ανάρτηση στο Χ, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που του ανήκει, ανακοίνωσε ότι «Υποστηρίζω πλήρως τον πρόεδρο Τραμπ και εύχομαι για την ταχεία ανάρρωσή του».

Από τις πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή στη διάθεσή μας ο πρέοδρος Τραμπ δεν φέρεται να έχει υποστεί άλλο τραυματισμό από αυτόν στο δεξί του αυτί. Οι μυστικές υπηρεσίες επιβεβαιώνουν πως ο πρόεδρος Τραμπ είναι καλά στην υγεία του.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν για τον τραυματισμό Τραμπ

Ο πρόεδρος Μπάιντεν φεύγοντας από μια εκκλησία στην οποία παρευρέθηκε, έδειξε πως είναι ενήμερος για το χτύπημα ως συμωάν αλλά δεν έχει καμία πληροφόρηση από τις μυστικές υπηρεσίες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των μυστικών υπηρεσιών δήλωσε και αυτός με την σειρά του πως είναι ανοιχτή έρευνα των μυστικών υπηρεσιών.

Advertisement

Τι είναι γνωστό ως τώρα συνέβη

Ο Τραμπ κατέβηκε εσπευσμένα από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης μετά από ήχους που ακούστηκαν σαν πυροβολισμοί. Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ φυγαδεύτηκε από τη σκηνή από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και μπήκε στην αυτοκινητοπομπή του λίγα λεπτά μετά τη λήξη της συγκέντρωσής του στο Μπάτλερ της πολιτείας της Πενσιλβάνια, το Σάββατο.

Η ακριβής πηγή των θορύβων ήταν ασαφής, αλλά το αυτί του κ. Τραμπ φαινόταν να αιμορραγεί έντονα καθώς κατέβαινε εσπευσμένα από τη σκηνή. Ο κ. Τραμπ έσκυψε γρήγορα μετά την έναρξη των θορύβων, με τον ήχο να προέρχεται από την κερκίδα στα αριστερά του σημείου όπου στεκόταν. Καθώς τα μέλη του πλήθους άρχισαν να ουρλιάζουν, ο κ. Τραμπ προστατεύτηκε από τη Μυστική Υπηρεσία με τα σώματά τους.

Νεκρός ο δράστης

Σύμφωνα με πηγές των Μυστικών Υπηρεσιών, ο άνδρας που άνοιξε πυρ εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ είναι νεκρός.

Σε πλάνα λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση εναντίον του Τραμπ, ακούγονται οι πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών να λένε μεταξύ τους ότι «ο δράστης είναι νεκρός».

Advertisement

Ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την ταυτότητά του ή το όπλο που χρησιμοποίησε.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο