Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Φερόμενη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ

Published

on

trump ayti 620x350.jpg

Πυροβολισμοί φέρεται να έπεσαν σε συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια, με τον πρώην πρόεδρο να απομακρύνεται εσπευσμένα από τη σκηνή από το προσωπικό ασφαλείας.

Ο Τραμπ φάνηκε να σκύβει την ώρα που εκφωνούσε ομιλία πιάνοντας το αυτί του. Γρήγορα περικυκλώθηκε από τους άνδρες της μυστικής υπηρεσίας και έμεινε κάτω για περίπου ένα λεπτό περικυκλωμένος από τα σώματά τους.

Στη συνέχεια σηκώθηκε όρθιος και σήκωσε τη γροθιά του στον αέρα, προτού τον συνοδεύσουν από τη σκηνή σε ένα όχημα και στη συνέχεια απομακρυνθεί από τη σκηνή με μεγάλη ταχύτητα. Το βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας δείχνουν αίμα στο αυτί του καθώς απομακρυνόταν. Ο πρώην πρόεδρος φάνηκε να κρατάει το πλάι του κεφαλιού του καθώς έπεφτε στο έδαφος.

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής του Οχάιο, Τζέι Ντι Βανς, ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X: «Προσευχηθείτε όλοι μαζί μου για τον πρόεδρό μας Τραμπ και όλους όσους βρίσκονταν σε αυτή τη συγκέντρωση. Ελπίζω όλοι να είναι καλά».

Advertisement

Τι γνωρίζουμε ως τώρα

Ο Τραμπ κατέβηκε εσπευσμένα από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης μετά από ήχους που ακούστηκαν σαν πυροβολισμοί. Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ φυγαδεύτηκε από τη σκηνή από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και μπήκε στην αυτοκινητοπομπή του λίγα λεπτά μετά τη λήξη της συγκέντρωσής του στο Μπάτλερ της πολιτείας της Πενσιλβάνια, το Σάββατο.

Η ακριβής πηγή των θορύβων ήταν ασαφής, αλλά το αυτί του κ. Τραμπ φαινόταν να αιμορραγεί έντονα καθώς κατέβαινε εσπευσμένα από τη σκηνή.Ο κ. Τραμπ έσκυψε γρήγορα μετά την έναρξη των θορύβων, με τον ήχο να προέρχεται από την κερκίδα στα αριστερά του σημείου όπου στεκόταν. Καθώς τα μέλη του πλήθους άρχισαν να ουρλιάζουν, ο κ. Τραμπ προστατεύτηκε από τη Μυστική Υπηρεσία με τα σώματά τους.

Οι αξιωματούχοι φώναξαν στο πλήθος να σκύψει και να καλυφθεί, απομακρύνοντας τα μέλη των μέσων ενημέρωσης από την εξέδρα Τύπου όπου παρακολουθούσαν την ομιλία του κ. Τραμπ. Μετά από μια σύντομη παύση, ο κ. Τραμπ σηκώθηκε, περιτριγυρισμένος από μια ομάδα ένστολων μελών της Μυστικής Υπηρεσίας. Σήκωσε τη γροθιά του προς το πλήθος και στη συνέχεια βιάστηκε να κατέβει από τη σκηνή και να μπει στην αυτοκινητοπομπή του, η οποία εγκατέλειψε γρήγορα τον χώρο, το Butler Farm Show.

Αφού έφυγε, μια ομάδα υπαλλήλων που φορούσαν παραλλαγές συνόδευσε κάποιον από μια σειρά από κερκίδες στα αριστερά της εξέδρας όπου μιλούσε ο κ. Τραμπ. Δεν υπάρχει σαφής γνώση αν είναι για το άτομο που πυροβόλησε.

 Περισσότερα σε λίγο…

Advertisement



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο