Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Ανδρομάχη: Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της λίγο πριν γεννήσει

Published

on

ANDRO 598x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Σε προχωρηνένη εγκυμοσύνη βρίσκεται πλέον η Ανδρομάχη. Η τραγουδίστρια, που είναι έγκυος και περιμένει τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Λιβάνη, βρίσκεται στην Πάρο, όπου κάνει τις βουτιές της λίγο πριν υποδεχθεί το μωράκι της.

Η Ανδρομάχη είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή της κοινοποίησε κάποιες νέες φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει δίπλα στη θάλασσα με το μαγιό της και τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Η ανάρτηση της ευτυχισμένης μέλλουσας μανούλας

«Όλα είναι μπλε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ανδρομάχη, η οποία λάμπει από ευτυχία και μετρά πλέον αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης – «Δε Μας Χωρίζει Τίποτα»

Παράλληλα, η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης ενώνουν ξανά τις φωνές τους σ’ ένα «μαγικό» ντουέτο, το «Δε Μας Χωρίζει Τίποτα», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Τη μουσική έγραψαν οι Βασίλης Κουμεντάκος, Αποστόλης Κυριακίδης και Νεάρχος και τους στίχους ο Βασίλης Κουμεντάκος. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξίσου ρομαντικό και τρυφερό music video, με «φόντο» μία ξεχωριστή ιστορία αγάπης. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Alex Κωνσταντινίδης.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο