Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Μαρία Αναστασοπούλου – Γιάννης Κολοκυθάς: Χωρισμός για το ζευγάρι

Published

on

maria1 620x350.jpg

Μετά το διαζύγιο στην επαγγελματική φαίνεται πως ήλθε και το διαζύγιο στην προσωπική ζωή για την Μαρία Αναστασοπούλου, σύμφωνα με το εξώφυλλο του ενθέτου Secret των Παραπολιτικών που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τι συνέβη

«Δεύτερο «διαζύγιο» για τη Μαρία Αναστασοπούλου» αναφέρει ο τίτλος του άρθρου με τον υπότιτλο να έχει ως εξής στο πρωτοσέλιδο του ειδικού ενθέτου των Παραπολιτικών. «Διαφορετικούς δρόμους στη ζωή και όχι στα επαγγελματικά τράβηξαν, 12 χρόνια μετά, η δημοσιογράφος και ο σύντροφος της, Γιάννης Κολοκυθάς».

Η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τη συνεργασία της στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, έχει αλλαγές και στην προσωπική ζωή της.

Το εξώφυλλο της εφημερίδας

Οι δύο τους ήταν παράλληλα και συνεργάτες

Οι δυο δημοσιογράφοι υπήρξαν ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στο ραδιόφωνο μιας και για μια σειρά ετών, από τον ΣΚΑΪ και ύστερα στον Real fm, αποτελούσαν τα «Παιδιά της αλλαγής» στην καθημερινή ζώνη. Μάλιστα, η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιάννης Κολοκυθάς ήταν ζευγάρι τα τελευταία 12 χρόνια.

Advertisement

Σύμφωνα λοιπόν με το εξώφυλλο από το ένθετο που ανήρτησε η Σάσα Σταμάτη στα social media, η οποία υπογράφει και το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι δύο δημοσιογράφοι δεν είναι πλέον μαζί.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο