Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

MEDIA

Έγινε διάσημη με το Hawk Tuah και τώρα πλουτίζει

Published

on

photo1720351862 620x350.jpeg
BANNER ME POS 1000x200px

Η Hailey Welch, γνωστή και ως «Hawk Tuah Girl», πέτυχε το τζακ ποτ στη Νέα Υόρκη, κερδίζοντας 30.000 δολάρια για μια σειρά εμφανίσεων σε εμβληματικά σημεία της Νέας Υόρκης.

Επιπλέον, θα κάνει εμφανίσεις στο Ugly Duckling στο Long Beach και στο Bull Smith’s Tavern στο Smithtown, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τη νεοαποκτηθείσα φήμη της

Η viral περσόνα απέκτησε φήμη μετά τη συνέντευξή της στο Tim & Dee TV, όπου μοιράστηκε τη μοναδική συμβουλή της για το σεξ, λέγοντας: «Πρέπει να κάνεις «hawk tuah» και να φτύσεις πάνω σε αυτό το μαραφέτι».

Δεν κάνει θραύση μόνο στη Νέα Υόρκη

Η Welch πρόκειται να φιλοξενήσει μια ημερήσια εκδήλωση στην τοποθεσία του Memory Motel στο East Village, με τα εισιτήρια να κοστίζουν από 45 έως 55 δολάρια. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί της και να πάρουν αυτόγραφα στα προϊόντα Memory Motel.

Επιπλέον, θα κάνει εμφανίσεις στο Ugly Duckling στο Long Beach και στο Bull Smith’s Tavern στο Smithtown, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τη νεοαποκτηθείσα φήμη της.

Δεν σταματά όμως εκεί, καθώς η Welch εξαργυρώνει επίσης το viral status της πουλώντας τα δικά της εμπορεύματα. Συνεργάστηκε με την εταιρεία Fathead Threads με έδρα το Τενεσί για να πουλήσει επίσημο «Hawk Tuah» swag, το οποίο έχει ήδη αποφέρει το εντυπωσιακό ποσό των 65.000 δολαρίων.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ακόμη και στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας του αστέρα της κάντρι Zach Bryan στο Nissan Stadium του Νάσβιλ, στη γενέτειρά της, το Τενεσί. Φαίνεται ότι δεν κάνει θραύση μόνο στη Νέα Υόρκη, αλλά αφήνει το στίγμα της και στη μουσική σκηνή.

Advertisement

Η επιτυχία της Welch δεν σταματά στις εμφανίσεις και τις πωλήσεις εμπορευμάτων- έχει επίσης υπογράψει συμβόλαιο με εταιρεία μουσικής διαχείρισης, γεγονός που υποδηλώνει ότι ίσως επιχειρήσει να ασχοληθεί με τη μουσική βιομηχανία. Είναι σαφές ότι εκμεταλλεύεται την viral στιγμή της και τη μετατρέπει σε μια επικερδή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Με τη μοναδική της προσωπικότητα και την πιασάρικη ατάκα της, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκεται στο προσκήνιο.

*Με πληροφορίες από: Marca



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο