Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Ίαν Στρατής: «Δεν έχω απορρίψει την Eurovision, σκεφτόμαστε να πάμε με την μπάντα μου»

Published

on

photo1720345193 620x350.jpeg
BANNER ME POS 1000x200px

«Έχω μία ανεξήγητη ενέργεια όταν είμαι πάνω στη σκηνή. Είμαι χαμηλών τόνων όταν είμαι κάτω από την σκηνή. Είμαι κανονικός άνθρωπος. Είμαστε πολύ συμβατοί με την Μαίρη Συνατσάκη. Στην αρχή η Μαίρη με θεωρούσε «too much».

»¬Όταν ήρθαμε λίγο πιο κοντά «συμπαθηθήκαμε». Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Πρώτη φορά της είχα στείλει να βγούμε, κάναμε ένα musical μαζί, το «Her», οπότε μετά από μια πρόβα της είπα να βγούμε. Φοβήθηκα την «χυλόπιτα», αλλά «άξιζε», είπε ο Ίαν Στρατής όσον αφορά την γνωριμία του με την Μαίρη Συνατσάκη.

Το περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη και η απάντηση του Ίαν Στρατή

Πρόσφατα, ο Ηλίας Ψινάκης, μέλος της επιτροπής του «J2US», κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του καλλιτεχνικού διδύμου, Ίαν Στρατή και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στο τέλος της εμφάνισής τους, ο Ηλίας Ψινάκης παρόλο που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ίαν Στρατή, προχώρησε σε μια αμφιλεγόμενη δήλωση, αναφέροντας: «Δεν σας είχα δει live. Είστε καταπληκτικός, μου είστε πολύ συμπαθής. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας, δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για τα #Metto και τα λοιπά, μου είχε κάνει κάτι. Είστε πραγματικά καταπληκτικός».

«Πάντα θα είναι ένας δύσκολος κόσμος για τις γυναίκες και θα υπάρχει φοβάμαι και στο μέλλον μάλλον έτσι θα είναι. Θέλουμε να την πάμε στον παιδικό σταθμό και φοβάμαι να την αφήσω μόνη της»

Τότε, τον λόγο πήρε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, απαντώντας: «Άρα αντιπαθείτε κι εμένα». Με τον Ηλία Ψινάκη να απαντάει «Όχι».

Στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πήρε θέση: «θεωρώ ότι είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το #Metoo ως επιχείρημα για να μην συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν στηρίξει το #Metoo αξίζουν αγάπη και όχι αντιπάθεια».

Advertisement

Τότε, τον λόγο πήρε και πάλι ο Ηλίας Ψινάκης τονίζοντας πως «είμαι από τους πρώτους που στήριξα το #Metoo και τον κάθε αδικημένο, από τον προηγούμενο αιώνα, μπορείτε να το ψάξετε. Μιλώ από προσωπική άποψη. Όπως τότε στο Xfactor που ήμουν συνεννοημένoς με την κυρία Λιόλιου δήθεν να κατεβάσω το σουτιέν και αμέσως την άλλη μέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή ξεκίνησε ένα #Metoo που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και όλοι με λέγανε βιαστή. Η κυρία Λιόλιου, μετά την επέμβαση της συζύγου σας, έκλαιγε για μια εβδομάδα γιατί δεν έκανε μήνυση στον «βιαστή». Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».

Εβδομάδες αργότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Ίαν Στρατής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρετε πόσο κρατήθηκα με τον κ. Ψινάκη. Δεν χρειάζονταν αυτά τα λόγια που είπε».

Η οικογένεια

Για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη αλλά και για την κόρη του, ο Ίαν Στρατής δήλωσε: «Συζητήσαμε με την Μαίρη και είδαμε τι θέλει ο ένας από τον άλλο και προχωρήσαμε. Υπάρχουν πράγματα στα οποία διαφωνούμε. Δεν υπάρχει κάτι που κάνει η Μαίρη και να με τσαντίζει».

»Πάντα θα είναι ένας δύσκολος κόσμος για τις γυναίκες και θα υπάρχει φοβάμαι και στο μέλλον μάλλον έτσι θα είναι. Θέλουμε να την πάμε στον παιδικό σταθμό και φοβάμαι να την αφήσω μόνη της».

Η Eurovision

Ο Ίαν Στρατής αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στο J2US. «Δέσαμε πολύ στην σκηνή του Just με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Είχαμε τόση χημεία, ακόμα και στις πρόβες. Καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλο», είπε.

«Δεν έχω απορρίψει την Eurovision., σκεφτόμαστε να πάμε με την μπάντα μου, τους Ayfel, και να στείλουμε μια πρόταση. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας. δεν ακούω λαϊκή μουσική. έχω δουλέψει στα μπουζούκια. Μπορεί να ξαναπήγαινα να δουλέψω στα μπουζούκια. Έχω πει πολλά «όχι», ωστόσο δεν τα μετάνιωσα», σημείωσε κλείνοντας ο Ίαν Στρατής.

Advertisement



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο