Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Γέννησε η Ιλάειρα Ζήση – Πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Published

on

photo1720343276 620x350.jpeg
BANNER ME POS 1000x200px

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε από την αίθουσα τοκετού.

Πιο συγκεκριμένα, στην φωτογραφία απεικονίζεται η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου, Ιλάειρα Ζήση, η οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι τοκετού, ενώ στο πλάι της βρίσκονται οι γιατροί της και ο αγαπημένος της σύντροφος.

Ο τοκετός

Το ζευγάρι είχε ενημερώσει μέσα από ανάρτηση ότι η ημερομηνία της γέννας θα ήταν μέσα στον Ιούλιο. Και όπως φάνηκε η μικρή Ιωάννα Μελωδία – όπως θα είναι το όνομα της – γεννήθηκε δύο μέρες μετά τα γενέθλια της Ιλάειρας Ζήση, με προγραμματισμένο τοκετό σε κλινική της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα της Λεμεσού.

Το αγαπημένο ζευγάρι ζευγάρι, όπως έκανε γνωστό στο Instagram, έφτασε το πρωί στο μαιευτήριο, έχοντας μαζί τους όλα τα απαραίτητα για να υποδεχτούν την κόρη τους.

Πριν η Ιλάειρα Ζήση μπει στο χειρουργείο με τον Μαυρίκιο δίπλα της, κρατώντας της το χέρι ώστε να την στηρίξει, ανέβασαν ένα βίντεο δείχνοντας όλα τα απαραίτητα της γέννας.

Η ενότητα σχολίων κάτω από τα βίντεο τους, έχει πλημμυρίσει από ευχές και όμορφα λόγια για την οικογένεια τους.

Advertisement

«Με το καλό το μωράκι σας γλυκό μου κορίτσι! Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να έχει μια ζωή όμορφη, αγνή και γλυκιά, όπως φαίνεται να είναι η ψυχή σας!!» έγραψε μια χρήστης, ενώ μια άλλη σχολίασε: «Με το καλό κορίτσι μου όμορφο να υποδεχθείτε το μωράκι σας. Η Παναγία κοντά σας, είστε καλοσυνάτοι άνθρωποι και σας αξίζει κάθε ευτυχία».



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο