Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Η Τόρι Σπέλινγκ αποφάσισε να απαντήσει στα αδιάκριτα σχόλια που δέχεται για το στήθος της

Published

on

photo1720337064 620x350.jpeg
BANNER ME POS 1000x200px

Στο πιο πρόσφατο podcast της misSPELLING, η σταρ απάντησε στην ερώτηση ενός troll για την «τεράστια σχισμή ανάμεσα στα βυζ@@ της».

«Εδώ και χρόνια δέχομαι τέτοια σχόλια που λένε «φτιάξε αυτό το πράγμα ανάμεσα στα βυζ@@ σου» ή «τι είναι, είναι σαν μια τρύπα που ανοίγει;» ξεκίνησε η Τόρι.

Η Σπέλινγκ είπε ότι ήταν «τυχερή» με την απώλεια κάποιων κιλών μετά τη γέννηση των πρώτων τεσσάρων παιδιών της, αλλά αποφάσισε να δοκιμάσει φάρμακα για τον διαβήτη όταν «δεν μπορούσε να χάσει» το βάρος που είχε πάρει μετά τη γέννηση του γιου της Μπο, ο οποίος σήμερα είναι επτά ετών

«Στην πραγματικότητα είναι πρόβλημα στα κόκαλα, λέγεται pectus excavatum», συνέχισε, αναφερόμενη σε μια παραμόρφωση του θωρακικού τοιχώματος, που αναφέρεται επίσης ως «στήθος χωνί» κατά το Πανεπιστήμιο της Γιούτα.

Στη συγκεκριμένη πάθηση, το στέρνο αναπτύσσεται αφύσικα προς τα μέσα, δημιουργώντας μια αισθητή εσοχή – που μοιάζει σχεδόν με μπολ στο κέντρο του στήθους, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Όσα αποκάλυψε

«Όπως και να ‘χει, και πενήντα εκατομμύρια πλαστικές στήθους να έκανα πάλι δεν θα μπορούσε να φύγει αυτό», πρόσθεσε η ηθοποιός, καθώς τόνιζε την περιοχή του στήθους της.

Μοιράστηκε επίσης ότι ένα πλεονέκτημα της ιδιομορφίας του στήθους της είναι η ικανότητά της να κρατάει αντικείμενα όπως ένα κουτάκι Red Bull ή ακόμα και το μικρόφωνο του podcast της ανάμεσα στην «κενή τρύπα».

Advertisement

Η απάντηση για το στήθος της, ήρθε αφού η σταρ αποκάλυψε επίσης ότι χρησιμοποίησε φάρμακα για τον διαβήτη για να χάσει το βάρος της αφού γέννησε το μικρότερο παιδί της το 2017.

Η Σπέλινγκ είπε ότι ήταν «τυχερή» με την απώλεια κάποιων κιλών μετά τη γέννηση των πρώτων τεσσάρων παιδιών της, αλλά αποφάσισε να δοκιμάσει φάρμακα για τον διαβήτη όταν «δεν μπορούσε να χάσει» το βάρος που είχε πάρει μετά τη γέννηση του γιου της Μπο, ο οποίος σήμερα είναι επτά ετών.

Στο ίδιο podcast, η Τόρι παραδέχτηκε ότι έχει ακόμα δύο πλακούντες των παιδιών της στην κατάψυξη, παρά το γεγονός ότι γέννησε τελευταία φορά το μικρότερο παιδί της, τον γιο της Μπο ΜακΝτέρμοντ, το 2017.

*Με πληροφορίες από: Daily Mail



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο