Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Viral: Το κρυφό μήνυμα που άφησε σε μια οδηγό ένας μηχανικός αυτοκινήτων

Published

on

Capture 75 620x350.jpeg

Τα κρυφά μηνύματα σου αφήνουν συχνά ένα ωραίο συναίσθημα. Είτε είναι από τον αγαπημένο σας, είτε από το παιδί σας, είτε από έναν άγνωστο άνθρωπο.

Ωστόσο, το παρακάτω περιστατικό αποδεικνύει ότι δεν είναι όλα τα κρυφά σημειώματα ευγενικά, καθώς μία γυναίκα έγινε αποδέκτης ενός βάναυσου χαρακτηρισμού.

Η ίδια έμεινε κατάπληκτη όταν είδε το μήνυμα που της έγραψε ένας μηχανικός, όταν πήγε το αυτοκίνητό της για σέρβις στο συνεργείο.

Ο σύντροφος της γυναίκας που ανακάλυψε το μήνυμα δημοσίευσε το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γρήγορα έγινε viral, καθώς άλλοι μηχανικοί σχολίασαν το περιστατικό.

Το φριχτό μήνυμα που της είχε αφήσει ο μηχανικός

Με μια πιο προσεκτική εξέταση, το φίλτρο είχε ένα μήνυμα γραμμένο πάνω του, το οποίο έγραφε: «Είσαι χονδρή».

Advertisement

Το ζευγάρι δεν αποκάλυψε αν βρήκε το μήνυμα αστείο ή προσβλητικό, αλλά οι χρήστες στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να μοιραστούν τις δικές τους απόψεις σχετικά με αυτό – με πολλούς να είναι οι ίδιοι μηχανικοί.

Ένα άτομο έγραψε: «Ηλεκτρολόγος χαμηλών βολτ που κάνει check in. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτό είναι το είδος του πράγματος που θα βρείτε σχεδόν οπουδήποτε ημι-κρυμμένο από το κοινό».

Η ανάρτηση στο Reddit, έχει την εξής λεζάντα: «Το φίλτρο αέρα της αρραβωνιαστικιάς μου τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια του σέρβις της πέρυσι…».

Ένας χρήστης έγραψε: «Έχω αυτοκίνητο 10 ετών στο οποίο έχουν γίνει κάποιες εργασίες με τα χρόνια. Τώρα αναρωτιέμαι αν κυκλοφορώ με μυστικά μηνύματα».

Advertisement

Αλλά μάλλον δεν πρόκειται για κάτι κακόβουλο, όπως τόνισε ένας χρήστης.

«Αν δεν είσαι μηχανικός, δεν έχεις υπάρξει ποτέ μηχανικός ή δεν έχεις συγγένεια με μηχανικό, θα νόμιζες ότι αυτό είναι για τον πελάτη», είπε αρχικά.

«Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι έτσι, ο μηχανικός πιθανότατα δεν είδε ποτέ ποιος ήταν ο πελάτης. Αυτό προοριζόταν ξεκάθαρα για να το βρει ο επόμενος μηχανικός», συμπλήρωσε.

Μην ανησυχείτε λοιπόν αν σας προσβάλλουν στο επόμενο σέρβις σας, δεν έχει να κάνει με εσάς, σύμφωνα με τους μηχανικούς.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο