Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Αποθέωση για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πρώτη καλοκαιρινή του συναυλία στο θέατρο Βράχων

Published

on

0736 MIXALIS XATZIGIANIS 1922024 e1718288269289 620x350.jpg

Με τον καλύτερο τρόπο, με μια συναυλία στο θέατρο Βράχων το βράδυ της Τετάρτης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης «καλωσόρισε» το φετινό καλοκαίρι και ξεκίνησε τη φετινή περιοδεία του!

«Χαίρομαι πολύ που επιστρέφουμε σε αυτό το θέατρο, στο οποίο έχουμε γράψει ιστορία και απόψε θα συνεχίσουμε ακριβώς από εκεί που το αφήσαμε την τελευταία φορά» ήταν τα πρώτα λόγια του αγαπημένου τραγουδιστή, λίγο μετά τις 21:30, όταν και ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη», όπου και αποθεώθηκε.

Για περισσότερες από δυόμιση ώρες ο αγαπημένος καλλιτέχνης «χάρισε» στο κοινό, που είχε γεμίσει το θέατρο Βράχων, μια συναυλία με όλα τα αγαπημένα τραγούδια του. Από το «Χωρίς Αναπνοή», στο «Μη με Ονειρευτείς», και «Καλοκαίρι μου», μέχρι το «Χορεύω» και τη «Σαϊτιά», ενώ το μεγάλο φινάλε έγινε με το θρυλικό «Πάρτυ».

Advertisement

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, το κοινό χόρευε και τραγουδούσε τα διαχρονικά τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, τα οποία μας κρατάνε συντροφιά για περισσότερες από δυο δεκαετίες και τα οποία έχουν μάθει και τραγουδούν απ’ έξω και οι νεότερες γενιές!

Μαζί του στην σκηνή, η παλιά φίλη και πολυτάλαντη ερμηνεύτρια Τίνα Αλεξοπούλου, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με δική της μουσική και στίχους «Τα ίδια λάθη».

Από την ομάδα του για ακόμα μια εμφάνιση δεν θα μπορούσε να λείπει δίδυμο: Η Εστέλλα Κοπάνου στα φωνητικά, το τραγούδι και το φλάουτο και ο Γιώργος Παντέλογλου στα φωνητικά, το τραγούδι και το σαξόφωνο.

Advertisement

Επόμενος σταθμός για τον αγαπημένο καλλιτέχνη η Βέροια την 1η Ιουλίου.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο