Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Σον Μπιν: πιάστηκε στα χέρια με πορτιέρη μπαρ, επειδή του έκαναν παρατήρηση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Published

on

sean bin 568x350.jpg

Άγριος καυγάς ξέσπασε σε μπαρ του Λίβερπουλ, μεταξύ του γνωστού ηθοποιού Σον Μπιν και του πορτιέρη του μαγαζιού.

Πώς έγινε

Ειδικότερα, ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones εθεάθη να ανταλλάζει μπουνιές με τον υπάλληλο, ο οποίος νωρίτερα του έκανε παρατήρηση να μη χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο εντός του καταστήματος.

Ο Μπιν δεν  συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις και έτσι οι δύο άνδρες κατέληξαν έξω από το μπαρ, όπου πιάστηκαν στα χέρια. Χαρακτηριστικό είναι το καρέ που δημοσιοποίησε η Daily Mail και δείχνει τον πορτίερη να κρατά από τον λαιμό τον δημοφιλή ηθοποιό.

Τι είπαν οι μάρτυρες

Σύμφωνα με όσα είπαν θαμώνες του καταστήματος στη Daily Mail, το προσωπικό του μπαρ χρειάστηκε να επέμβει και να ακινητοποιήσει τον 65χρονο Μπιν στο έδαφος, προκειμένου στη συνέχεια να τον βγάλουν έξω. Επιβεβαίωσαν, επίσης, την αιτία πίσω από το δυσάρεστο περιστατικό, ότι δηλαδή ο ηθοποιός δεν σταματούσε να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό του τσιγάρο.

Advertisement

«Φερόταν σαν ηλίθιος», είπε θαμώνας του μπαρ

«Έμεινα πραγματικά έκπληκτος όταν κοίταξα για πρώτη φορά και τον είδα να κάθεται εκεί. Όταν ο πορτιέρης πήγε κοντά του, νόμιζα ότι ήταν για μια φωτογραφία, αλλά αυτός ζητούσε από τον Σον να σταματήσει να ατμίζει στο μπαρ. Ο Σον συνέχισε να λέει ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Για να είμαι ειλικρινής, φερόταν σαν ηλίθιος. Οι πορτιέρηδες έκαναν απλώς αυτό που κάνουν για όλους τους άλλους – και αυτό είναι δίκαιο», δήλωσε ένας θαμώνας του μπαρ.

«Του ζήτησαν να φύγει, όμως εκείνος δεν ήθελε. Απλά κρατιόταν από την καρέκλα του. Ήμουν σοκαρισμένος από τον καυγά που δεν μπορούσα να κουνηθώ – μου είχε πέσει το στόμα στο πάτωμα. Στενοχωρήθηκα πραγματικά, έδειχνε ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε», πρόσθεσε άλλος άνθρωπος που διασκέδαζε εκείνη την ώρα στο κατάστημα.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο