Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λίγο πριν γεννήσει μαζί με τον σύζυγο της στα εγκαίνια του Green Park

Published

on

BOY 620x350.jpg

O Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσκάλεσαν αγαπημένους φίλους στα εγκαίνια του νέου χώρου στην καρδιά της Αθήνας.

Το φύλο του μωρού που έρχεται

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα εφαρμοστό ροζ φόρεμα που διέγραφε την κοιλιά της αφού είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η παρουσιάστρια μάλιστα δήλωσε πως κρατά το φύλο του μωρού για έκπληξη, ωστόσο ίσως η επιλογή του χρώματος του φορέματός της να μην ήταν τυχαία.

«Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος. Αγωνία και ανυπομονησία έχω. Ο γιος μου ξέρει ότι μέσα στην κοιλιά μου είναι ένα μωρό, φιλάει την κοιλίτσα, αλλά μέχρι εκεί, δεν ξέρω τι περιμένει γιατί είναι μωράκι και αυτός, είναι ούτε 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη, μέχρι το τέλος», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συμπλήρωσε

Απαντώντας, στη συνέχεια, στο αν την απασχολεί το τι ζώδιο θα είναι το παιδί που θα γεννήσει, η παρουσιάστρια είπε: «Το ζώδιο δεν το ορίζεις. Τι να κάνεις, να του αλλάξεις το ζώδιο, να του αλλάξεις τον μήνα; Δεν γίνεται. Τον ωροσκόπο τον “πείραξα” στο πρώτο μου παιδί. Ήταν καισαρική. Θα γινόταν Αιγόκερως, αλλά του βάλαμε και λίγο Δίδυμο, να γίνει πιο spicy. Με την ώρα που βόλευε τον γιατρό θα είχε ωροσκόπο Αιγόκερω, αλλά λέω “άσ’ το”».



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο