Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Η Τζένιφερ Γκάρνερ θέλει τον Μπεν Άφλεκ ευτυχισμένο – Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο με την Τζένιφερ Λόπεζ

Published

on

ben affleck 2 620x350.jpg

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που οι φήμες φουντώνουν για διαζύγιο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ, με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού Τζένιφερ Γκάρνερ να δηλώνει ότι θέλει το καλύτερο για εκείνον.

Ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται πως βρήκε υποστήριξη στην πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ καθώς μια πηγή ανέφερε ότι θέλει το καλύτερο για τον ηθοποιό.

Ο Μπεν Άφλεκ έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο εν μέσω φημών πως οδεύει προς διαζύγιο με τη σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ. Ο 51χρονος ηθοποιός τροφοδότησε τις εικασίες όταν εντοπίστηκε να παρευρίσκεται μόνος στο πάρτι αποφοίτησης της κόρης του.

Μια πηγή αποκάλυψε ότι η Τζένιφερ Γκάρνερ «τον θέλει ευτυχισμένο και υγιή για να είναι ο καλύτερος δυνατός μπαμπάς». Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται τρία παιδιά, τη Violet, τον Fin και τον Samuel.

«Τον θέλει ευτυχισμένο»

Μιλώντας στο περιοδικό People, η πηγή προσέθεσε ότι στην Τζένιφερ Γκάρνερ «αρέσει που η Τζένιφερ Λόπεζ ζει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και υποστηρίζει τη νηφαλιότητα του Μπεν Άφλεκ. Η Τζεν το θέλει αυτό για τον Μπεν».

Advertisement

Τα σχόλια έρχονται αφού ο Μπεν Άφλεκ εθεάθη να δείχνει μελαγχολικός σε μια έξοδο χωρίς τη σύζυγό του.

Ο Μπεν Άφλεκ έδωσε το παρών μόνος του στο πάρτι αποφοίτησης της 18χρονης κόρης του Violet το Σαββατοκύριακο. Ήταν ανέκφραστος καθώς περπατούσε στον δρόμο μόνος κρατώντας ένα ποτό.

Η σόλο εμφάνισή του έρχεται μετά τις αυξανόμενες εικασίες ότι χωρίζει από την Τζένιφερ Λόπεζ. Ο Μπεν Άφλεκ πιστεύεται ότι μετακόμισε από το σπίτι της οικογένειας και μια πηγή είπε ότι ο ηθοποιός θα καλωσόριζε ένα διαζύγιο από την Τζένιφερ Λόπεζ. «Αν υπήρχε τρόπος να χωρίσουν για λόγους προσωρινής παραφροσύνης, θα το έκανε» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο