Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Καρέ καρέ άγρια συμπλοκή μεταξύ πλανόδιων μουσικών και ενός ζογκλέρ στη μέση του δρόμου

Published

on

mexico22 5 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Άγρια συμπλοκή μεταξύ πλανόδιων καλλιτεχνών σημειώθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο του Μεξικού με αποτέλεσμα ένας ζογκλέρ να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος κατέγραψε την απίστευτη «μάχη» μεταξύ πλανόδιων μουσικών μαριάτσι και ενός ζογκλέρ στη μέση του δρόμου, με τους περαστικούς να κοιτάζουν σαστισμένοι και τα οχήματα να χαμηλώνουν ταχύτητα.

Αρχικά πιάστηκαν στα χέρια πέντε μουσικοί, επιτέθηκαν στον ζογκλέρ και τον έριξαν στο έδαφος. Στα πλάνα φαίνεται ένας από αυτούς να του κάνει κεφαλοκλείδωμα προτού αρχίσει να γρονθοκοπεί.

Ο ζογκλέρ, όμως, κατάφερε να ξεφύγει και να αιφνιδιάσει τους μουσικούς χρησιμοποιώντας το εύφλεκτο υγρό με το οποίο «έφτυνε» φωτιές για τις ανάγκες του νούμερου που παρουσίαζε.

Ο ζογκλέρ αιφνιδίασε τους μουσικούς που του επιτέθηκαν ρίχνοντάς τους φωτιές

Advertisement

Τότε άρχισε να τους πετάει φωτιές και κάποιοι από αυτούς –  που ήταν ντυμένοι με παραδοσιακά λευκά πουκάμισα και μαύρα παντελόνια – φαίνονται να τρέχουν τυλιγμένοι στις φλόγες.

Κάποιοι πέφτουν στο έδαφος για να σβήσουν τις φλόγες, ενώ άλλοι βγάζουν γρήγορα τα φλεγόμενα ρούχα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η μάχη μεταξύ τους φαίνεται να αφορούσε στα φιλοδωρήματα από τους οδηγούς, καθώς συχνά γίνονται επεισόδια για τον έλεγχο των σημείων όπου στήνονται για να πραγματοποιήσουν τις εμφανίσεις τους.

Το άγριο επεισόδιο έληξε χωρίς να πραγματοποιηθεί κάποια σύλληψη.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο