Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The Bear»: Eπιστρέφει στη μικρή οθόνη με την 3η σεζόν- Δείτε το νέο teaser

Published

on

THEBEAR.jpg

Η βραβευμένη τηλεοπτική σειρά «The Bear» επιστρέφει για την 3η σεζόν με καινούργια επεισόδια τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα στα τέλη Ιουνίου. Η παραγωγή FX μαζί με την ανακοίνωση της νέας σεζόν, κυκλοφόρησε επίσης στην δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο μικρό teaser της σειράς.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς τον έχει ο βραβευμένος με Emmy Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ που παίζει τον ρόλο του Κάρμι, τον ρόλο του αδελφού του Κάρμι παίζε ο Τζον Μπέρνταλ ο οποίος υποδύεται στην σειρά τον Μάικ. Μαζί με τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ πρωταγωνιστούν οι επίσης βραβευμένοι Άϊο Εντεμπίρι (Ayo Edebiri) και Έμπον Μος-Μπάκραχ (Ebon Moss-Bachrach) μαζί με τους Λάιονελ Μπόις (Lionel Boyce), Λίζα Κόλον-Ζάιας (Liza Colón-Zayas), Άμπι Έλιοτ (Abby Elliott) και Μάτι Μάθεσον (Matty Matheson) όπως αναφέρει το Variety.

Υπόθεση

Ο Κάρμι είναι ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός σεφ, ο οποίος επιστρέφει στο Σικάγο μετά τον θάνατο του αδερφού του Μάικ για να αλλάξει προς το καλύτερο το οικογενειακό εστιατόριο το οποίο δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, με το προσωπικό να είναι εντελώς αδιάφορο για το σαντουιτσάδικο The Beef . Στην πορεία του θα αντιμετωπίσει όχι μόνο την χαοτική κουζίνα του εστιατορίου αλλά και το οικογενειακό του παρελθόν. Ακόμη βρίσκεται βαθιά βυθισμένος στην θλίψη του για τον αδελφό του. Εκτός από αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να σώσει και τον ίδιο του τον εαυτό όντας βαθιά πληγωμένος από τις πληγές του παρελθόντος. Εκείνος όχι μόνο δεν θα τα παρατήσει αλλά θα γνωρίσει την επιτυχία και στην συνέχεια θα προχωρήσει την ζωή του παρακάτω αφήνοντας σιγά σιγά το θλιβερό παρελθόν πίσω του. Τίποτα και κανείς δεν θα του σταθεί εμπόδιο στον στόχο του!

Η αφίσα της σειράς «The Bear»

«The Bear»: Eπιστρέφει στη μικρή οθόνη με την 3η σεζόν- Δείτε το νέο teaser

Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «The Bear» Κρίστοφερ Στόρερ (Christopher Storer) αποφάσισε να αναλάβει την σκηνοθεσία αρκετών επεισοδίων όπως έγινε γνωστό. Ο πρόεδρος του FX Τζον Λάντγκραφ ανέφερε ότι τα επεισόδια της σειράς θα προβληθούν όλα μαζί από το Hulu στις 27 Ιουνίου του 2024.

Η πρώτη πρεμιέρα της σειράς έγινε στις 23 Ιουνίου του 2022, όπου ξεκίνησε την 1η σεζόν με 8 επεισόδια και έπειτα ακολούθησε μετά από σχεδόν έναν χρόνο στις 22 Ιουνίου του 2023 η 2η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς με 10 επεισόδια. Στα τέλη του Ιουνίου του 2024 θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν με νέες περιπέτειες του ηθοποιού Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ.

Advertisement

Δείτε το teaser της 3ης σεζόν στο παρακάτω βίντεο:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο