Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

To «ευχαριστώ» του Παπακαλιάτη στον Τεντ Σαράντος του Netflix, λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα

Published

on

chris 620x350.jpg

Μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα της σειράς, το ελληνικό Netflix μοιράστηκε μια φωτογραφία του δημιουργού της σειράς, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με την πρωταγωνίστριά του Κλέλια Ανδριολάτου.

«Αύριο 10.40 μ.μ. επιστρέφουν τα παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ανάρτηση του NETFLIX

Σε μια νέα ανάρτηση προχώρησε και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, λίγο πριν την πρεμιέρα του β΄κύκλου. Ο ταλαντούχος δημιουργός μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες του με τον Ελληνοαμερικανό co-CEO του Netlflix, Τεντ Σαράντος, και τον ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του έδωσε να μεταφέρει τη σειρά του στην παγκόσμια πλατφόρμα streaming.

Τεντ Σαράντος – Χριστόφορος Παπακαλιάτης

To «ευχαριστώ» του Έλληνα δημιουργό στον Τεντ Σαράντος

«Όταν γνωριστήκαμε πριν σχεδόν 2 χρόνια, μου είπε ότι η δουλειά αυτή θα έχει μέλλον και εκτός συνόρων. Στην αρχή δεν το πίστεψα, αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορώ λοιπόν να μην πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον @tedsarandos και σε όλους όσοι δούλεψαν σκληρά για το αποτέλεσμα αυτό. Στο συνεργείο, στο τρομερό μας cast, σε όλους τους συνεργάτες, στους κατοίκους των Παξών, στην ομάδα του @megatvcom, στην @foss.productions και στο @netflix και σε όλη την ομάδα στα εργαστήρια, που δούλευε νυχθημερόν προκειμένου να παραδοθούν όλα τα υλικά των επεισοδίων στο εξωτερικό.

Advertisement

Αύριο αρχίζει πάλι το Μαέστρο μας και εύχομαι και αυτή τη φορά να καταφέρουμε και να σας ταξιδέψουμε (έστω για λίγο) μέσα από τις ιστορίες, την μουσική και τις εικόνες», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.»



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο