Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

H Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσίασε το βιβλίο του Κ. Κάππου για τον Δημ. Μητροπάνο

Published

on

kouret mitropanos1 1024x683.jpg

Στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμαη η παρουσίαση του βιβλίου «Δημήτρης Μητροπάνος – Βαδίζουμε μαζί στον ίδιο δρόμο», του συγγραφέα Θανάση Κ, Κάππου από τις εκδόσεις «Αλήθεια».

Στην εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας, προς τιμήν του αξέχαστου Έλληνα ερμηνευτή, παρευρέθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στ. Κασσελάκης, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του στην εκδήλωση, επισημαίνοντας ότι ο Πολιτισμός είναι το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας. Συνεχάρη επίσης την Περιφέρεια για την πρωτοβουλία τονίζοντας ότι «τέτοιες εκδηλώσεις είναι σημαντικό να έχουν θεσμική στήριξη».

H Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσίασε το βιβλίο του Κ. Κάππου για τον Δημ. Μητροπάνο

Για το βιβλίο μίλησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας , ο οποίος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση του Δημήτρη Μητροπάνου με το ποδόσφαιρο, ένα άθλημα το οποίο και ίδιος λάτρευε και εξακολουθεί να λατρεύει, παρουσιάζοντας μάλιστα μια φωτογραφική συλλογή του από τη δεκαετία του 1970 με πρωταγωνίστρια την ομάδα της Παναχαϊκής , ενώ διάβασε και ένα απόσπασμα του βιβλίου.

Ο συγγραφέας Θανάσης Κ.Κάππος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το βιβλίο είναι ένα ιδιαίτερο τεκμήριο για τη ζωή αυτού του ανθρώπου». Στην εκδήλωση μίλησε επίσης ο ψυχίατρος -μελετητής -του Άλκη Αλκαίου ο κ. Γιώργος Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Δημήτρη Μητροπάνου αλλά και στην συνεργασία του με τον Άλκη Αλκαίου,,ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή ενός βίντεο με προσωπικές αφηγήσεις του Έλληνα ερμηνευτή για τα παιδικά του χρόνια καθώς και με μαρτυρίες ανθρώπων που τον έζησαν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο