Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τον Δημήτρη Κόκοτα: Τα νεότερα για την υγεία του – «Όλα θα πάνε καλά»

Published

on

dimitris kokotas 1 620x350.jpg

Συνεχίζεται η αγωνία για τον Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά από ανακοπή καρδιάς και έμφραγμα που υπέστη.

Ο τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει μάχη, με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

«Όλα θα πάνε καλά»

«Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση, εχθές έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως να αποσωληνώσεις ένα άτομο», σημειώνει μιλώντας στο η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Εξαρτάται από την ιική του κατάσταση, από τον εργαστηριακό έλεγχο. Έκανε ανακοπή και έμφραγμα. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του».

«Οι άρρωστοι αυτοί θέλουν τον χρόνο τους για να παλέψουν με τη μάχη που δίνουν και σιγά σιγά να επανέλθουν», συμπληρώνει.

Advertisement

Αποσωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομάτης

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομάτης με τη σύζυγό του, μετά από φωτιά στο διαμέρισμά τους.

Σύμφωνα με την κα Παγώνη «αποσωληνώθηκε, διέφευγε τον κίνδυνο».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο