Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το κανάλι του ΟΠΕΚΕΠΕ στο youtube

Published

on

agroths mobile1 620x350.jpg

Πληροφορίες για την εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) και τις αλλαγές που έχει επιφέρει στους αγρότες παρέχει η εφαρμογή AgriSnap– GR, την οποία δημιούργησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει ο Οργανισμός «με γνώμονα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παροχή βοήθειας προς τους δικαιούχους παραγωγούς, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αλλαγές που έχει επιφέρει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, η Διεύθυνση Τεχνικών Ελέγχων του ΟΠΕΚΕΠΕ προχώρησε στη δημιουργία βοηθητικού υλικού με τη μορφή βίντεο».

Η εφαρμογή AgriSnap– GR παρέχει πληροφορίες για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ

Η εφαρμογή AgriSnap – GR

Στο πλαίσιο των ελέγχων με παρακολούθηση (monitoring), όπως επισημαίνει ο Οργανισμός, είναι υποχρεωτική η αποστολή αποδεικτικών στοιχείων από τους ίδιους τους δικαιούχους φωτογραφιών με γεωσήμανση με τη χρήση της εφαρμογή AgriSnap – GR.

Στο επίσημο κανάλι στο ΥouΤube του ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν αναρτηθεί τα πρώτα δύο βίντεο με αναλυτικές οδηγίες που αφορούν στην εγκατάσταση και παρουσίαση της εφαρμογής AGRISNAP-GR, η οποία χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό. Αναμένεται η ανάρτηση και άλλου οπτικοακουστικού σχετικού υλικού που αφορούν στη λήψη και αποστολή φωτογραφιών με γεωσήμανση.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, θα προβεί δε σε άμεση ενημέρωση των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) και των παραγωγών για την νέα αυτή δυνατότητα ενημέρωσής τους.

Advertisement

Το επίσημο κανάλι είναι: www.youtube.com/@opekepe.greece

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο