Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώνεται η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς – Τι θα αποφασιστεί

Published

on

4169760 1 620x350.jpg

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς με την έγκρισης της πολιτικής απόφασης και την συγκρότηση του κεντρικού πολιτικοί οργάνου.

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων οι ομιλίες του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, του Νάσου Ηλιοπούλου και του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Χθες Σάββατο μίλησαν η Έφη Αχτσιόγλου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Πέτη Πέρκα.

«Δεν πέρασε απαρατήρητη η μεγάλη συμμετοχή νέων ανθρώπων, μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων, επιστημόνων»

Χαρακτηριστικά η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε στην ομιλία της ότι «ξαναγράφεται η Ιστορία των δύο τελευταίων δεκαετιών» από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία αποτελεί τον ισχυρό εκφραστή δυνάμεων που διευρύνουν συνεχώς τον πλούτο τους».

Παράλληλα επεσήμανε το αντίπαλο δέος των κοινωνικών δυνάμεων «εκφράζεται κατακερματισμένο», ενώ έκανε λόγο για «μια μάχη για την Ιστορία που γράφηκε και την Ιστορία που θα γραφτεί στο μέλλον».

Advertisement

Στιγμιότυπο από τις διαδικασίες

«Έντονο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων»

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Αριστεράς, «οι ομιλίες θα συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι καθώς το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στην συνδιάσκεψη να πάρουν τον λόγο είναι έντονο. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες δηλώθηκαν σχεδόν 200 αντιπρόσωποι προκειμένου να πάρουν τον λόγο. Η συμμετοχή στην χθεσινή διαδικασία ήταν μαζική σε όλη τη διάρκεια».

Όπως σχολίαζαν έμπειρα στελέχη της Νέας Αριστεράς, «δεν είναι καθόλου σύνηθες σε τέτοιες διαδικασίες η αίθουσα να είναι γεμάτη από την έναρξη στις 11:00 έως το κλείσιμο το βράδυ. Ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η μεγάλη συμμετοχή νέων ανθρώπων, μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων, επιστημόνων, πολλοί εκ των οποίων πήραν τον λόγο. Πράγμα που φανερώνει το έντονο ενδιαφέρον και την διάθεση για συμμετοχή στο εγχείρημα της Νέας Αριστεράς».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο