Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Ναβάλνι: Οι πρώτες αντιδράσεις της μητέρας και της συζύγου του και η τελευταία εμφάνισή του

Published

on

Capture 64 620x350.jpg

Η μητέρα του ρώσου αντιπολιτευόμενου ηγέτη Αλεξέι Ναβάλνι φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα Νόβαγια Γκαζέτα, πως ο γιος της ήταν «ζωντανός, υγιής και χαρούμενος» όταν τον είδε για τελευταία φορά στις 12 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τη Νόβαγια Γκαζέτα, η Λιουντμίλα Ναβάλναγια έγραψε σήμερα στο Facebook: «Δεν θέλω να ακούσω για συλλυπητήρια. Τον είδαμε στη φυλακή στις 12 (Φεβρουαρίου) σε μια συνάντηση. Ήταν ζωντανός, υγιής και χαρούμενος».

«Ο Πούτιν δεν θα μείνει ατιμώρητος για τον θάνατο του συζύγου μου»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και οι συνεργάτες του δεν θα μείνουν ατιμώρητοι εάν ο θάνατος του Αλεξέι Ναβάλνι, όπως ανέφεραν Ρώσοι αξιωματούχοι, αποδειχθεί ότι είναι αλήθεια, δήλωσε σήμερα η σύζυγος του επικριτή του Κρεμλίνου Γιούλια Ναβάλναγια.

Η Γιούλια Ναβάλναγια κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να συνασπισθεί και να πολεμήσει το «τρομακτικό καθεστώς» στη Ρωσία, σε δηλώσεις που έκανε στα ρωσικά μέσω διερμηνέα στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου.

Advertisement

Η τελευταία εμφάνιση του Ναβάλνι σε βίντεο

Την τελευταία φορά που εθεάθη πριν από το θάνατό του, ο Αλεξέι Ναβάλνι φαινόταν πράγματι υγιής, εμφανιζόμενος στο δικαστήριο μέσω βίντεο.

Μιλώντας μέσα από τη φυλακή, παραπονέθηκε για τα συχνά πρόστιμα που έπρεπε να πληρώνει και ζήτησε από τον δικαστή να του στείλει κάποια χρήματα «καθώς τα δικά μου τελειώνουν χάρη στις αποφάσεις σας».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο