Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρούτσης και Μαυρωτάς συνεχάρησαν την Πλατανιώτη

Published

on

Vroutsis Mavrotas.jpg

 

Τόσο ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, όσο και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα.

«Πανηγυρίζουμε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα “Χ”, με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στη Ντόχα. «Η καταπληκτική Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε την κορυφή του κόσμου και μας έκανε περήφανους! Ευαγγελία, σε ευχαριστούμε. Πάμε γερά για το “Παρίσι 2024”!», καταλήγει ο κ. Βρούτσης στο συγχαρητήριο μήνυμά του.

«Για πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσε, σήμερα κατέκτησε την κορυφή του κόσμου. Μπράβο Ευαγγελία, η σκληρή δουλειά και η επιμονή στο τέλος σε ανταμείβουν! Χρυσό ποδαρικό για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα», επισημαίνει με τη σειρά του ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.//Α.

Advertisement



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο