Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Ραγίζει καρδιές το αντίο του Σιλβέστερ Σταλόνε στον Carl Weathers

Published

on

sylvester stallone.jpg

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ξαφνικού θανάτου του ηθοποιού Carl Weathers και ο συμπρωταγωνιστής του στο Rocky Σιλβέστερ Σταλόνε τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο ξαφνικός θάνατος του Carl Weathers βύθισε στη θλίψη τον κόσμο του Χόλιγουντ, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να στέλνει το δικό του ξεχωριστό αντίο στον ηθοποιό.

Apollo, συνέχισε να χτυπάς

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, σημειώνοντας πως οφείλει τόσα πολλά για την καριέρα του και την επιτυχία του στον Carl Weathers.

Ανέφερε πως ο Carl Weathers είχε έναν μαγνητισμό και ενέργεια που τον έκανε τόσο ξεχωριστό. Ειδικά για το Rocky και τις συνέχειές του. «Σήμερα είναι μια πολύ λυπηρή μέρα για μένα» σημειώνει αρχικά ο διάσημος ηθοποιός.

«Μου άλλαξες τη ζωή προς το καλύτερο»

Από την πρώτη τους συνάντηση, ο Σιλβέστερ Σταλόνε σημείωσε ότι ήξερε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αστέρι.

Advertisement

Το βίντεο με το συγκινητικό αντίο του Σιλβέστερ Σταλόνε γυρίστηκε μπροστά από τον διάσημο πίνακα που αναπαριστά το τέλος του Rocky III.

«Apollo, συνέχισε να χτυπάς» σημείωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε κλείνοντας για τον Carl Weathers. «Χάσαμε έναν θρύλο εχθές. Η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο την ημέρα που γνώρισα τον Carl Weathers. Αναπαύσου με δύναμη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σιλβέστερ Σταλόνε.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο