Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Καρέ καρέ η συντριβή ελικοπτέρου σε λίμνη της Βραζιλία – Ένας νεκρός

Published

on

vrazilia.jpg

Σοκαριστικό είναι το βίντεο από τη στιγμή της συντριβής σε λίμνη στη Βραζιλία ενός ελικοπτέρου με τέσσερις επιβάτες. Συγκεκριμένα το δυστύχημα, στο οποίο ένας από τους τέσσερις επιβαίνοντες στο ελικόπτερο έχασε τη ζωή του, λίγο μετά την απογείωση.

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από ελικοδρόμιο στην περιοχή Καπιτόλιο, με προορισμό την πόλη Πιούμι. Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται το ελικόπτερο να πέφτει εκτός ελέγχου και να συντρίβεται στη λίμνη.

Από τη συντριβή έχασε τη ζωή του ο 44χρονος Βανίλτον Άλβες, ο οποίος είχε προσκληθεί στην πτήση από τον πιλότο του ελικοπτέρου, τον Λούκας Τσάβες, ο οποίος επέζησε. Η σορός του άτυχου 44χρονου βρέθηκε δεμένη σε κάθισμα τέσσερις ώρες μετά την πτώση του ελικοπτέρου.

Οι άλλοι δύο επιβάτες του ελικοπτέρου ήταν η 22χρονη Τζούλια Μεντόντσα και ο 27χρονος σύζυγός της, Λεονάρντο Σίλβα, με τον δεύτερο να έχει τραυματιστεί σοβαρότερα στη σπονδυλική στήλη.

O πιλότος «ούρλιαζε από τον πόνο»

Σύμφωνα με ψαρά που βοήθησε στη διάσωση των τριων εκ των επιβατών του ελικοπτέρου, ο πιλότος «ούρλιαζε από τον πόνο».

Advertisement

Όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βραζιλίας, το ελικόπτερο ήταν ένα EC 120 B και είχε κατασκευαστεί το 2009.

Κατά την ίδια πηγή, το ελικόπτερο ανήκε στον στόλο της εταιρείας Âncora MG Participações Societárias LTDA, είχε άδεια πτήσης που έληγε τον Οκτώβριο του 2024, αλλά δεν προβλεπόταν η χρήση του ως εναέριο ταξί.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο