Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττήθηκε στην Πολωνία με φανταστική Τζόουνς

Published

on

PAO BC Women 3.jpg

 

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας επί της Άρκα Γκντίνια, “γνωρίζοντας” την ήττα με τελικό σκορ 67-63. Ωστόσο, η σέντερ της Ελένης Καπογιάννη πέτυχε 31 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Η Άρκα Γκντίνια φιλοξένησε το “τριφύλλι” στην “Gdynia Arena”, για τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ του γυναικείου EuroCup. Ωστόσο, στο πρώτο παιχνίδι, οι “πράσινες” ηττήθηκαν με σκορ 66-56, στο κλειστό του Χολαργού, άρα στην αποψινή αναμέτρηση χρειαζόταν νίκη με διαφορά 11 πόντων στην Πολωνία.

Ο αγώνας:

Ο Παναθηναϊκός μπήκε από νωρίς πίσω στο σκορ, αν και δεν έδωσε μεγάλο περιθώριο στους γηπεδούχους για να επεκτείνουν το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, η οικοδέσποινα ομάδα δημιούργησε ένα “μαξιλαράκι ασφαλείας” τάξεως τριών πόντων, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 13-10. Ωστόσο, η διαφορά μεγάλωσε ακόμη περισσότερο στην δεύτερη περίοδο, με το πρώτο ημίχρονο να σταματάει στο 33-26.

Advertisement

Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες της αφότου γύρισαν από τα αποδυτήρια και πλησίασαν στο… καλάθι. Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με σκορ 47-45 και οι “πράσινες” ήθελαν να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως, αφού η Άρκα Γκντίνια έκανε το 55-47 (07:03) και από εκείνη την στιγμή και έπειτα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ελληνική ομάδα. Έτσι, το πολωνικό σύνολο επικράτησε με τελικό σκορ 67-63.

Τα δεκάλεπτα: 13-10, 33-26, 47-45, 67-63.//ΓΚ

Περισσότερα Εδω

Advertisement BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
Advertisement
Anassa
Advertisement
Dei
Advertisement web banner kotsiras 300x250
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο