Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλησίασε αλλά… αστόχησε

Published

on

Olympiacos BC Women 4.jpg

 

Ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στην υπέρβαση αλλά ηττήθηκε από την Ρίγα, με τελικό σκορ 70-65, για τις ανάγκες της φάσης των “32” του γυναικείου EuroCup.

Η Ρίγα υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο “Rimi Olympic Centre”, στην Λετονία, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου των πλέι-οφ στο EuroCup Γυναικών. Η αποψινή αναμέτρηση ήταν το δεύτερο παιχνίδι του εν λόγω γύρου όμως, με τις “ερυθρόλευκες” να έπρεπε να πάρουν την ρεβάνς με περισσότερους από 20 πόντους, αφού ηττήθηκαν με σκορ 72-53 στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας”.

Advertisement

Ο αγώνας:

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν στο ματς όντας μία ταχύτητα πιο πάνω από τον Ολυμπιακό, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 22-15. Ωστόσο, στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα του Θάνου Νίκλα “μάζεψε” την διαφορά, πλησιάζοντας στους 3 πόντους, με το πρώτο μισό να λήγει στο 38-35.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, η ελληνική ομάδα έχασε ελάχιστο έδαφος, μένοντας πίσω με διαφορά 5 πόντων στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου (52-47). Ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε την Ρίγα (55-55), με 8:03 να απομένουν για την λήξη. Η λετονική ομάδα απάντησε αμέσως όμως, με τρίποντο της Ίεβα Πουλβέρε (60-58, μπροστά η Ρίγα, 6:08). Οι “ερυθρόλευκες” έμειναν… άοπλες όμως – στο τέλος της ημέρας -, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με τελικό σκορ, 70-65.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 38-35, 52-47, 70-65.//ΓΚ

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
Advertisement
Anassa
Advertisement
Dei
Advertisement web banner kotsiras 300x250
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο