Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πλατεία Αγ. Νικολάου

Published

on

1 ΟΚ 1024x768

Θερμό χειροκρότημα για τις χορεύτριες της σχολής χορού Dance Miracle, που μάγεψαν με τις χορευτικές τους φιγούρες

 

Το πιο θερμό χειροκρότημα απέσπασαν, τη Δευτέρα το βράδι στην πλατεία Αγίου Νικολάου, οι μικρές και οι μεγαλύτερες χορεύτριες της σχολής χορού Dance Miracle, στο πλαίσιο Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, που ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ του δήμου Βόλου.

 

Με μια σειρά από χορογραφίες εμπνευσμένες από την κορεατική δημοφιλή μουσική, ευρύτερα γνωστή ως K-Pop, που κερδίζει διαρκώς κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και με χορογραφίες Latin, μοντέρνου, σύγχρονου χορού, οι μαθήτριες της σχολής υπό τις οδηγίες της δασκάλας τους και ιδιοκτήτριας της σχολής Δέσποινας Ιωαννίδου, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στη σκηνή.

Τα επιφωνήματα θαυμασμού από το κοινό ενθάρρυναν την προσπάθειά τους και αυτό αποτυπώθηκε στα χαμόγελα όλων, που έδειξαν να απολαμβάνουν τις χορογραφίες και φρόντισαν να δώσουν ένα μικρό δείγμα από όσα έμαθαν στη Σχολή όλο το προηγούμενο διάστημα.

Advertisement

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ήταν πλούσιο, και οι μαθήτριες της σχολής από όλες τις ηλικίες και όλα τα τμήματα κλασικού και σύγχρονου χορού, εντυπωσίασαν το κοινό με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Περήφανη για τις μαθήτριές της και συγκινημένη βαθιά δήλωσε η κ. Ιωαννίδου, η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς για την προτίμηση και τη στήριξη.

Να σημειωθεί ότι η σχολή χορού Dance Miracle το τελευταίο διάστημα λειτουργεί στην οδό Αναπαύσεως 61 με Ελπίδος, στη Νέα Ιωνία, καθώς ο προηγούμενος ιδιόκτητος χώρος υπέστη σοβαρές ζημιές στις πλημμύρες.

Εκτός από την πολύ όμορφη χορευτική εκδήλωση, νωρίτερα προχθές το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Νικολάου η χορωδία και το τμήμα μοντέρνων χορών του δημοτικού σχολείου «Αγιος Ιωσήφ Βόλου» τραγούδησαν κάλαντα από όλο τον κόσμο και συμμετείχαν σε μουσικό δρώμενο.

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο