Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κανονικά τα ΜΑΤ στη Λεωφόρο για το ματς του Παναθηναϊκού – Παρέμβαση του διοικητή της ΓΑΔΑ

Published

on

mat leoforos.jpg

Με παρέμβαση του διοικητή της ΓΑΔΑ επέστρεψαν στην υπηρεσία τους οι δυνάμεις των ΜΑΤ που νωρίτερα είχαν αρνηθεί να μεταβούν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάϊφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής μίλησε μέσω ασυρμάτου με τους αστυνομικούς των πέντε διμοιριών των ΜΑΤ και τελικά το ζήτημα έληξε με την επιστροφή τους στην υπηρεσία όπως είχαν διαταχθεί

Στο Αρχηγείο οι προϊστάμενοι

Παράλληλα στη ΓΑΔΑ και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. μετέβησαν οι προϊστάμενοι της διεύθυνσης αποκατάστασης μέτρων τάξης προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Οι διμοιρίας των ΜΑΤ που αρνήθηκαν να μεταβούν στο γήπεδο σταμάτησαν με τα λεωφορεία που τους μετέφεραν στη Βασ. Σοφίας κοντά στην πλατεία Μαβίλη και είπαν στους ανώτερούς τους ότι θα πάνε στη Λεωφόρο μόνο αν σημειωθούν επεισόδια ή αν προκύψει κάποια άλλη έκτακτη κατάσταση.

Η κίνηση αυτή των αστυνομικών εκλαμβάνεται ως στάση διαμαρτυρίας για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Advertisement

Όπως διευκρινιζόταν δεν ήταν μία κίνηση συνδικαλισμού, αλλά μία εσωτερική απόφαση των ανδρών των συγκεκριμένων διμοιριών.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο