Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πως οι ΛεΜπρόν και Ουντόκα αποβλήθηκαν (video)

Published

on

Udoka LeBron.jpg

 

Μερικά λόγια… έντασης, η ακόμη και “γαλλικά”, φαίνεται να αντάλλαξαν ο “Βασιλιάς” με τον τεχνικό των Ρόκετς, κάτι που τους κόστισε την συνέχεια της συμμετοχής στους στην αναμέτρηση των ξημερωμάτων της Κυριακής 03/12.

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ίμε Ουντόκα τα… είπαν λίγο πιο μπροστά από τον πάγκο στης ομάδας από το Χιούστον, με αποτέλεσμα να δεχθούν τεχνική ποινή. Πιο συγκεκριμένα, οι Λος Άντζελες Λέικερς υποδέχθηκαν τους Ρόκετς, στην “Crypto.com Arena”, όπου και νίκησαν οι “Λιμνάνθρωποι”, με μπροστάρη τον Άντονι Ντέιβις.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο “Βασιλιάς” πλησίασε τον πάγκο των φιλοξενούμενων, ανταλλάσσοντας μερικές κουβέντες με τον τεχνικό της ομάδας. Ένας εκ των διαιτητών όμως, ήταν ακριβώς ανάμεσά τους, τους άκουσε και τους απέβαλε και τους δύο από τον αγωνιστικό χώρο. Αμφότεροι απομακρύνθηκαν ανενόχλητοι, χωρίς διαμαρτυρίες, μιας και που το όλο σκηνικό δεν είχε καθόλου δράμα, φωνές ή κάποια κίνηση βίας. Αντίθετα, το μεμονωμένο περιστατικό στο βίντεο θα φαινόταν σαν έναν απλό και καθημερινό διάλογο, αν δεν είχε υποδείξει τεχνική ποινή ο ref.//ΓΚ

Δείτε το στιγμιότυπο:

Advertisement



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο