Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζαμπάρι Πάρκερ: «Tο ΝΒΑ και η Euroleague είναι σαν τη νύχτα με τη μέρα»

Published

on

Jabari Parker.jpg

 

O Aμερικανός φόργουορντ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου σε σύγκριση με της Ευρώπης, τονίζοντας τις πρώτες του εντυπώσεις που έχει.

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ άφησε το ΝΒΑ για να ταξιδέψει στην Eύρωπη και να αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός φόργουορντ σε δηλώσεις του που παραχώρησε, αναφέρθηκε στις διαφορές του NBA με την Euroleague, χαρακτηριζόταν, μάλιστα, ότι είναι σαν τη νύχτα με τη μέρα.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζαμπάρι Πάρκερ:

«Λέω ότι το ΝΒΑ και η Euroleague είναι σαν τη νύχτα με τη μέρα. Μου θυμίζει κάπως το κολέγιο που έπαιζα εδώ στην Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι μετράει. Μπορεί είτε να σε φτιάξει είτε να σε χαλάσει και έχει σημασία όταν παίζεις σε συγκεκριμένα τουρνουά. Δεν έχουμε μόνο αντίπαλο τη Ρεάλ, αλλά έχουμε αντιπάλους όπου κι αν πάμε και αυτό δείχνει πόσο σοβαρό είναι.

Advertisement

Λατρεύω την EuroLeague. Είναι πολύ ανταγωνιστική, είναι τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ με τον σωστό τρόπο και το περιβάλλον, η ατμόσφαιρα το πιο σημαντικό και ξεχωρίζει. Θέλω απλώς να κάνω αυτό που κάνω καλύτερα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Όταν κερδίζουμε, χρειάζεται φροντίδα για όλα μας τα προβλήματα και εφόσον είμαι υποπροϊόν της επιτυχίας της ομάδας μας, τότε είμαι χαρούμενος.

Από τότε που ήμουν νέος, όταν έβλεπα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έβλεπα άλλες ομάδες όπως η Ισπανία και η Αργεντινή, ήξερα ότι ανεξάρτητα από το στάδιο της καριέρας μου, ήθελα να παίξω στο καλύτερο επίπεδο, όπου κι αν βρισκόμουν».//ΓΓ

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο