Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

AUTO-MOTO

Εξερευνώντας το Ford Ranger Raptor στη Β. Ελλάδα

Published

on

rap 2.jpg

Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Το Ford Ranger Raptor ξεχωρίζει ως ένα μοναδικό pick-up όχημα. Όχι μόνο λόγω των εξαιρετικών του επιδόσεων σε κάθε είδους επιφάνεια, αλλά και για τη δυνατότητά του να συνδυάζει αποτελεσματικά την εργασία και τη διασκέδαση. Είναι ιδανικό για τις καθημερινές μεταφορικές ανάγκες ενός επαγγελματία οδηγού, ενώ παράλληλα προσφέρει εκδρομές στη φύση και οικογενειακά ταξίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ανεπανάληπτες off-road επιδόσεις και έντονο σπορ χαρακτήρα, το Ford Ranger Raptor αντιπροσωπεύει ένα ανθεκτικό pick-up με υψηλές επιδόσεις, υπογεγραμμένο από τη Ford Performance. Το Ranger Raptor έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά χάρη στις υψηλές επιδόσεις, την αξιοπιστία και τον πλούσιο εξοπλισμό του. Την περιπετειώδη όσο και συναρπαστική αυτή πτυχή του Ranger Raptor εξερεύνησαν για μια ακόμα χρονιά τα μέλη του Raptor Club Greece διοργανώνοντας με απόλυτη επιτυχία από τις 2 έως και τις 5 Νοεμβρίου μία μοναδική εκδρομή στη Β. Ελλάδα.

Advertisement

Σε αυτή και με επίκεντρο την όμορφη πόλη της Καστοριάς, περισσότερα από 50 ετοιμοπόλεμα Ranger Raptor έδωσαν δυναμικό παρών, μαζί με τους ιδιοκτήτες, φίλους και μέλη των οικογενειών τους από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν κάτω από ιδανικές συνθήκες σε extreme εκτός δρόμου διαδρομές και δοκιμασίες τις κορυφαίες δυνατότητες των αυτοκινήτων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Ford Ranger Raptor τροφοδοτείται από έναν προηγμένο twin-turbo βενζινοκινητήρα 3.0L EcoBoost, ο οποίος βελτιστοποιήθηκε από τους μηχανικούς της Ford Performance προκειμένου να αποδίδει την μέγιστη ισχύ των 292 ίππων και ροπή 491 Nm.

Ο V6 κινητήρας διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα ιδιαίτερα συμπαγές μπλοκ κυλίνδρων από συμπιεσμένο μείγμα γραφίτη-σιδήρου σε συνδυασμό με ένα αγωνιστικής προέλευσης σύστημα anti-lag, που επιτρέπει τη στιγμιαία αύξηση της ισχύος.

Την ίδια στιγμή, το κορυφαίο pick-up της ελληνικής αγοράς είναι τώρα διαθέσιμο με μια ακόμα επιλογή κινητήριας μονάδας, η οποία αντλεί ισχύ από τον εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα ντίζελ 2.0L EcoBlue της Ford, που αποδίδει 210PS.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο