Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Στο Βόλο το 9ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο

Published

on

images 3

Για ένατη χρονιά το Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο συνεχίζει τη δυναμική πορεία του, αυτή τη φορά στον Βόλο. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο VALIS στην Αγριά Βόλου. Θα συμμετέχουν εκατοντάδες φαρμακοποιοί, Θεσσαλοί και μη.

Το φετινό Πανθεσσαλικό Συνέδριο θα είναι το πρώτο με διά ζώσης συμμετοχή των φαρμακοποιών μετά την πανδημία του κορωνοϊού και η θεματολογία του, όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις, θα εστιάσει στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη από τα φαρμακεία, με γνώση, καινοτομία και αλληλεγγύη.

Σε αυτό θα δώσουν το «παρών» διακεκριμένοι επιστήμονες και εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς που θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν στην υγεία, την πρόληψη, τη φροντίδα και την καθημερινότητα του φαρμακείου.

Οικοδεσπότης του συνεδρίου είναι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας, με την ενεργή συμμετοχή στη διοργάνωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων και με προσκεκλημένους τους φαρμακοποιούς των φαρμακευτικών συλλόγων από τους όμορους νομούς, αλλά και όλη την Ελλάδα.

 

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο